Advertisement
Advertisement

Alessiah, unul dintre cei mai fresh artiști ai momentului – ON AIR la Tic Talk de vară cu Oana Tache

Celebrități, CoolNews
share

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio sau prin telefon pe frecvența distracției, Oana Tache îți aduce din 1 August, Tic Talk de Vară!

Ne placem să susținem artiștii tineri și să îi ajutăm să ajungă cââââât mai sus! E și cazul Alessiei, una dintre cele mai young si fresh artiste din România care a ajuns astăzi în studioul Virgin Radio Romania, la Tic Talk de vară cu Oana Tache.

Despre piesa de mai sus, Alessiah a declarat: „„Summer Feeling” este un cântec în care toată lumea se poate regăsi. Prima dată când am auzit-o am fost pe plajă cu prietena mea cea mai bună, s-a potrivit perfect și mi-a dat această „senzație de vară”. A fost nevoie de 3 țări pentru a obține această piesă, pe care am înregistrat-o în Norvegia cu Iselin Solheim, Anders Nilson și André Jensen, iar vibe-ul din studio a fost altceva.  Am avut cea mai frumoasă experiență EVER, sunt veșnic recunoscătoare pentru această oportunitate. Vremea era foarte întunecată, nasul îți putea îngheța dacă stăteai afară prea mult timp, dar această piesă ne-a făcut să simțim că petrecem în Spania. Videoclipul s-a montat perfect într-o locație precum „La Muralla Roja”. După luni de planificare am adunat echipa și am zburat chiar acolo. „Summer Feeling” este un strop de emoție, indiferent că este vară sau nu. Putem oricând să stăm pe spate și să ne gândim la asta, implorând vara să se întoarcă„.

Alessiah și-a început cariera în 2018, la 11 ani. În 2020, a lansat single-urile „Hurricane”, „Waiting For”, „Love Me” și „I Know”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live specială pentru cele patru piese, versiuni noi, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, cariera ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop în vârstă de 14 ani a lansat în 2021 cel de-al șaselea single, „Why”, o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P.

În 2022, Alessiah a lansat două piese: „Nostalgia” și o colaborare cu DJ-ul croat Arien – „All Night”.

Dacă ai ratat intervențiile, le poți urmări oricând pe pagina noastră de Facebook.

De asemenea, lasă-ne un follow și pe Instagram, pentru a fi la curent cu tot ce se întămplă în august la Tic Talk de vară cu Oana Tache

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...

Oana Tache, speaker la Innovative Media Seminar la Bruxelles, în Parlamentul European

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana Tache a reuşit să fac...