Alessiah lansează prima piesă din 2023, „Matching Hearts”

CoolNews, Muzică
share

În luna îndrăgostiților, Alessiah lansează prima melodie din acest an, „Matching Hearts”, despre iubirea sinceră, ca cea adolescentină.

Piesa este produsă și compusă de Manuel Riva, alături Ester Peony, și este pentru prima oară când Alessiah colaborează cu acesta și lansând „Matching Hearts”, o piesă pop-dance de dragoste. De asemenea, Manuel Riva este unul dintre cei mai cunoscuți producători și DJ de muzică dance din România, care s-a aflat în topul Billboard, și de asemenea, a fost nominalizat la EMA pentru Best Romanian Act.

Mă gândeam cum să încep anul 2023, aveam câteva piese pregătite, însă una parcă şi-a găsit locul perfect pentru Dragobete. „Matching Hearts” este o melodie în care îţi dai seama rapid că este vorba despre dragostea dintre doi adolescenţi, acea dragoste în care crezi ca şi cum ar fi ultima. Sunt sigură că sunt foarte multi adolescenţi care se vor regăsi în mesajul frumos al melodiei, iar dacă nu se regăsesc le transmit un lucru „nu vă faceţi griji, căci va veni şi o să vă lovească, dar inainte de toate nu uitaţi că este vorba despre „Matching brains”, în primul şi-n primul rând. Iubiţi frumos şi responsabil!„, a declarat Alessiah.

Videoclipul, realizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, echipă cu care Alessiah colaborează deja de o vreme, o surprinde într-un cadru tipic american, într-un laundry înconjurată de mașini de spălat, loc în care îl întâlnește pe cel care urmează să-i devină iubit în următoarele cadre are videoclipului.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste ale noii generații, cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează. Alessiah și-a început cariera în 2018, la 11 ani. În 2020, a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For”, “Love Me” și “I Know”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live specială pentru cele patru piese, versiuni noi, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, cariera ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop în vârstă de 15 ani a lansat în 2021 cel de-al șaselea single, “Why”, o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P. În 2022, Alessiah a lansat single-ul “Nostalgia”, o colaborare cu DJ-ul croat Arien – “All Night”, dar și „Summer Feeling” și „Breeze Of Love” piese realizate împreună cu compozitori norvegieni.

 

Articole similare

Alessiah revine cu prima lansare din acest an –„Call You Back” feat. The Code, cu un clip filmat la ...

Alessiah lansează primul single din 2024 – „Call You Back” alături de producătorul The Code, o piesă...

Alessiah, unul dintre cei mai fresh artiști ai momentului - ON AIR la Tic Talk de vară cu Oana Tache...

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio...

Alessiah lansează cel de-al patrulea single din carieră – “Waiting For”

Alessiah lansează astăzi noul ei videoclip “Waiting For”. Este cel de-al patrulea single din cariera...