Alessandra a lansat un nou single! ,,Amanta ta” s-a auzit LIVE la Breakfast

CoolNews, Muzică, NEWS
share

După o pauză în care artista și-a dezvoltat mai mult partea creativă și a fost partenera de scenă a lui Theo Rose, Alessandra revine cu noul său single, „Amanta ta”. O chitară spaniolă dramatică și un ritm ispititor stau drept fundal pentru povestea unei femei care află că, de prea mult timp, cel iubit duce o viață dublă. 

Piesa a fost scrisă de Alessandra, alături de Sîrghi Sabrin, Debu Teodor Constantin, Batrinu Răzvan Marian și Gheorghe Alin Leonard. De producție s-a ocupat Batrinu Răzvan Marian.

Videoclipul piesei ,,Amanta ta” are parte și de un special guest, nimeni alta decât Theo Rose. În videoclip, Alessandra și Theo își dau seama că iubesc același bărbat. Videoclipul a fost realizat de cei de la Next Level.

,,<<Amanta ta>> este o piesă pe care am făcut-o pentru că m-am simțit cumva datoare față de univers. Povestea asta nu este a mea, dar am văzut-o îndeaproape și m-am gândit că cineva trebuie s-o spună. Sunt extraordinar de fericită să-mi fac comeback-ul cu un subiect atât de important și cu o piesă atât de aparte, spun eu, îmi place s-o numesc <<ciudățenie>>. Mă bucură extraordinar de mult că arăt oamenilor ce-mi place mie cu adevărat și sunt sigură că asta voi face de acum încolo. Am alergat după trenduri și lucruri care nu mi s-au potrivit, dar acum e momentul să vă arăt cine sunt cu adevărat. Sper din toată inima ca povestea asta să ajungă la voi exact așa cum o simt eu. ❤️” ne spune Alessandra.

„Amanta Ta” s-a auzit în premieră la Virgin Radio Breakfast, cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae! 

Alessandra, pe numele său real Alexandra Stanciu, cântă de la vârsta de 4 ani. Tânăra a avut o relație armonioasă cu lumea artistică, fiind pasionată și de actorie, reușind să joace pe scena Teatrului Municipal “Gheorghe Pastia” din Focșani și castigând, totodată, peste 15 trofee la festivaluri naționale și internaționale de muzică.

Artista a luat industria muzicală prin surprindere cu “Eres Mi Vida” în 2015, piesa ce a propulsat-o în topul preferințelor fanilor și în atenția industriei muzicale. Popularitatea piesei a depășit granițele țării, iar următorul single, “Khalia”, a urmat același traseu de succes. Artista a colaborat, de asemenea, cu artiști precum Criss Blaziny (“Adio, Da’ Mă Întorc”) și Iana (“Aja Mara”).

Articole similare

Maratonul lui Niculae: Selly se pregătește să sărbătorească 5 ani de relație și urmează să lanseze u...

Cel mai lung maraton de la Virgin Radio Romania este ON AIR chiar acum! Maratonul lui Niculae - ediț...

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...