Confidenţialitate

Albumul „Sweetener” al Arianei Grande debutează pe primul loc în topul Billboard 200

Celebrități, CoolNews
share

Ariana Grande, superstarul global premiat cu multiple discuri de platină, care a fost făcut furori în lumea pop internațională, a debutat direct de pe primul loc in Billboard 200 cu mult așteptatul și aclamatul său album, “Sweetener”.

Cel de-al patrulea album al artistei a depășit recordul pentru cele mai multe stream-uri realizate în prima săptămână de la lansarea albumului, pentru o artista pop. „Sweetener” este al treilea album al Arianei care debutează de pe primul loc în topul Billboard 200.

Cele 3 videoclipuri ale artistei, lansate pentru piesele de pe albumul „Sweetener”“No Tears Left To Cry”, “The Light Is Coming” și “God Is A Woman” au fost oficial certificate cu discul de platină. Până în ziua de astăzi, toate cele 3 videoclipuri au fost urmărite pe VEVO de peste 640 milioane de ori.

Albumul „Sweetener” a fost primit cu recenzii de succes din partea publicațiilor de specialitate. Rolling Stone a oferit 4 stele din 5 albumului, numindu-l “cel mai bun album din cariera artistei”. The Fader a menționat că “Ariana este în cea mai buna formă de până acum” și Cosmpolitan a proclamat-o pe artistă drept “singura speranță a genului pop de anul acesta”.

Datorita vocii sale puternice și al farmecului personal, Ariana Grande a devenit una dintre cele mai importante prezențe din peisajul muzicii pop. La varsta de doar 24 de ani, Ariana Grande a reușit să revoluționeze industria muzicală – cu trei albume de studio premiate cu disc de platină, un total de 18 miliarde de stream-uri, 4 nominalizări la Premiile Grammy si 8 hit-uri în Billboard Hot 100.

Articole similare

Ariana Grande colaborare cu un membru BTS

Fanii Arianei Grande și ai lui Jungkook de la trupa BTS sunt în delir, fiindcă îi ' susptectează' ...

Ariana Grande, prima femeie cu 200 de milioane de followers pe Instagram

Ariana Grande este prima femeie care are 200 de milioane de followers pe Instagram, scrie Mediafax.r...

Ariana Grande șI Lady Gaga scriu istorie cu piesa "Rain On Me"

Piesa lansata de Ariana Grande si Lady Gaga, “Rain on me”, nu este doar o piesa catchy, care a ajuta...