Confidenţialitate

Albumul „Sweetener” al Arianei Grande debutează pe primul loc în topul Billboard 200

Celebrități, CoolNews
share

Ariana Grande, superstarul global premiat cu multiple discuri de platină, care a fost făcut furori în lumea pop internațională, a debutat direct de pe primul loc in Billboard 200 cu mult așteptatul și aclamatul său album, “Sweetener”.

Cel de-al patrulea album al artistei a depășit recordul pentru cele mai multe stream-uri realizate în prima săptămână de la lansarea albumului, pentru o artista pop. „Sweetener” este al treilea album al Arianei care debutează de pe primul loc în topul Billboard 200.

Cele 3 videoclipuri ale artistei, lansate pentru piesele de pe albumul „Sweetener”“No Tears Left To Cry”, “The Light Is Coming” și “God Is A Woman” au fost oficial certificate cu discul de platină. Până în ziua de astăzi, toate cele 3 videoclipuri au fost urmărite pe VEVO de peste 640 milioane de ori.

Albumul „Sweetener” a fost primit cu recenzii de succes din partea publicațiilor de specialitate. Rolling Stone a oferit 4 stele din 5 albumului, numindu-l “cel mai bun album din cariera artistei”. The Fader a menționat că “Ariana este în cea mai buna formă de până acum” și Cosmpolitan a proclamat-o pe artistă drept “singura speranță a genului pop de anul acesta”.

Datorita vocii sale puternice și al farmecului personal, Ariana Grande a devenit una dintre cele mai importante prezențe din peisajul muzicii pop. La varsta de doar 24 de ani, Ariana Grande a reușit să revoluționeze industria muzicală – cu trei albume de studio premiate cu disc de platină, un total de 18 miliarde de stream-uri, 4 nominalizări la Premiile Grammy si 8 hit-uri în Billboard Hot 100.

Articole similare

Ariana Grande face publice imagini din luna de miere

Ariana Grande a surprins fanii când s-a decis să se mărite cu Dalton Gomez, într-o ceremonie restrân...

Ariana Grande arată primele poze de la nuntă

Ariana Grande s-a căsătorit cu logodnicul său, Dalton Gomez, iar acum face publice și primele fotogr...

Ariana Grande s-a căsătorit

Ariana Grande s-a căsătorit cu logodnicul său, Dalton Gomez. „S-au căsătorit. A fost o nuntă mi...