Confidenţialitate

„Al Dragostei” este primul single pe care Aza îl lansează anul acesta

CoolNews, Muzică
share

AZA începe anul cu forțe proaspete și lansează „Al Dragostei”, un single despre iubire, așteptare, durere și resemnare.

Fir-ai al dragostei tu să fii/ Că mă gândesc la tine zi de zi” sunt versurile prin care artista se transpune în pielea unui îndrăgostit ce așteaptă ca iubirea să îi fie împărtășită. O coproducție Bear Music și Cat Music, „Al Dragostei” este o piesă scrisă de către Gabriel-Cristian Pascu alături de Ionuț-Aurel Tănase, Andrei-Damian Rusu și Maxim Andrei-Iulian, iar clipul o prezintă pe AZA în rolul femeii care își așteaptă iubitul.

„«Al Dragostei» este o piesă în care ne putem regăsi cu toții. Această melodie am înregistrat-o cu un vibe extraordinar de bun alături de colegii mei de la Bear Music unde punem suflet în orice proiect pe care îl facem. Chiar înainte de lansarea single-ului am urcat o frază pe TikTok, a strâns peste 400.000 de vizualizări. Am rămas complet surprinsă de reacțiile oamenilor. Sper să ajungă la cât mai multă lume această piesă și să o fredonăm cu toții la petreceri și nu numai”, povestește artista.

AZA și-a început cariera muzicală odată cu participarea sa în cadrul concursului „Vocea României”, unde a fost descoperită de Adrian Sînă. „Ușor, ușor” a fost primul ei single, apoi au urmat „Rimel”, „Nu din prima seară” și „Mai iubește-mă o dată”. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu Adrian Sînă, Mario Fresh, Direcția 5, dar și cu Guz, alături de care a lansat „Visam”. AZA și-a creat o comunitate impresionantă de fani și pe TikTok, unde clipurile postate de către artistă au adunat milioane de vizualizări.