Confidenţialitate

Află cum să ai grijă de starea de bine digestivă de la nutriționistul Cristian Mărgărit

CoolNews
share

Ieri dimineață, în matinalul de vară de la Virgin Radio Romania, am discutat cu nutriționistul Cristian Mărgărit despre importanţa sănătăţii digestive şi rolul probioticelor pentru sănătatea noastră digestivă. Cristian Mărgărit are peste 18 ani de experiență în consultanță în nutriţie şi fitness şi a organizat de-a lungul timpului foarte multe evenimente de şi despre sport, precum şi pe teme legate de alimentaţie.

„Bifidus ActiRegularis este unul dintre fermenții lactici cu ajutorul căruia se poate obține iaurt, este prezent în Activia și s-a constat că, având beneficii suplimentare pentru sănătate, merită să fie consumat de toată lumea. Sunt peste 4 miliarde de astfel de fermenți într-o porție de iaurt Activia, ceea ce reprezintă o cantitate suficientă pentru a avea efecte benefice asupra sănătății. Efectele probioticelor merg inclusiv în zona psihicului, a stării de bine, combat depresia, te fac să te simți mult mai bine,să ai energie..”, ne-a spus în dimineața asta nutriționistul Cristian Mărgărit.

Întregul interviu LIVE cu Cristian Margarit poate fi urmărit mai jos:

VARA ASTA, AI GRIJĂ DE STAREA TA DE BINE ȘI CÂȘTIGĂ CU ACTIVIA

Suntem live cu nutritionistul Cristian Margarit si aflam cum sa ne simtim mereu bine in pielea noastra. Spune-ne tie ce iti aduce starea de bine vara asta si Activia te rasplateste cu o trusa de calatorie! Afla mai multe: https://virginradio.ro/concursuri/vara-asta-ai-grija-de-starea-ta-de-bine-si-castiga-cu-activia/#Activia #stareadebine #multmaimult #concurs

Publicată de Virgin Radio Romania pe Duminică, 11 august 2019

Indiferent ce alegeţi să faceţi pentru starea voastră de bine, nu uitaţi să aveţi la îndemână şi iaurturile Activia de băut. Datorită conţinutului de fermenţi Bifidus ActiRegularis, dar şi de calciu, fără aditivi, coloranţi şi doar cu arome naturale, Activia contribuie la buna funcţionarea sistemului digestiv.