Aerozen te agită cu “Sir PartyPackz al III-lea” – noul său EP

CoolNews, Muzică
share

După ce Aerozen a impresionat lumea muzicii urbane cu primele două EP-uri din trilogia „Partypackz,” fanii artistului pot acum să se bucure de ultima parte a acestei serii – „Sir PartyPackz al III-lea.” Acest nou material este o creație complexă, care va aduce satisfacție iubitorilor de hip-hop datorită beat-urilor sofisticate și flow-ului captivant. Pe parcursul acestei călătorii muzicale, Aerozen se alătură artiștilor precum Oscar, OG Eastbull, Petre Ștefan, Lil Alex și BLANCO pentru a oferi o experiență muzicală de neuitat.

Versurile pentru acest material au fost create în colaborare între Aerozen și artiștii prezenți pe album. Aerozen a fost responsabil pentru conturarea liniilor melodice, iar pentru anumite piese, a primit contribuții de la Oscar pentru „SEMANTICA” și de la Petre Ștefan, OG Eastbull și Blanco pentru „DE LA”.

Producția muzicală a implicat un grup de producători talentați, printre care se numără Robi – un hitmaker cunoscut pentru lucrări precum și „Piramida – Ian x Aerozen.” Acești producători au adus o varietate de influențe și sunete la acest proiect, contribuind la diversitatea sa muzicală. În ceea ce privește partea de mix și master, aceasta a fost realizată de către Fxne (FXNE Studios).

,,Mă bucur să las, în sfârșit, în lume acest material. Am muncit mult pentru el și le mulțumesc tuturor celor care au luat parte la proiect. Acum, vă invit să-l ascultați, să-l apreciați sau să-l criticați, orice reacție autentică este binevenită. Ne vedem curând,” ne spune Aerozen.

Alberto Alexandru Vrabiescu, cunoscut sub numele de scenă Aerozen, este un rapper român din București, cântăreț și compozitor, în continuă ascensiune pe scena urbană românească. Cea mai recunoscută piesă a sa este “BUGATTI”, care are milioane de vizualizări pe YouTube și Spotify. 2022 a fost unul activ pentru artist, Aerozen lansând single-urile „Special/Hulk”, „Atent la detalii” și materialul  său discografic de debut, EP-ul intitulat “Partypackz”, având prezent pe acesta colaborări cu Ian, Oscar, Petre Ștefan și NMW Yanni. Nici 2023 nu este mai prejos, artistul continuând seria trilogiei cu “PARTYPACKZ+”, material pe care fanii săi regăsesc colaborări cu Oscar și Tussin.