Adrian Nartea a acordat primul interviu după încheierea filmărilor la serialul „Vlad”, la Tic Talk cu Oana Tache

Celebrități, CoolNews
share

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virgin Radio Romania îți servește în fiecare sâmbătă și duminică un matinal buuuun și nebun! Tic Talk! Cu Oana Tache! De la 9 la 12!

Cu zâmbetul pe buze, așa cum ne place nouă la Tic Talk cu Oana Tache, Adrian Nartea a povestit despre ultimul episod din serialul „Vlad” și în special despre ultimul cadru pe care îl filmase cu aproximativ 24 de ore înainte de a veni la Virgin Radio Romania.

Ultimul meu cadru trebuia să fie un close-up, iar regizorul secund mi-a spus că nu poate să-mi facă ultimul cadru un close-up, ci amorsă, adică „peste umăr”. A fost mult mai bine așa pentru că după ce m-a depășit cameramanul, mi se vedea doar umărul și nu mi se vedea fața care era plină de lacrimi. Eram cu lacrimile în gât și îmi tot spuneam „stai acolo, stai drept!”. Când s-a terminat a treia dublă, au zis „Adrian Nartea a terminat filmările la Vlad” și toată lumea a aplaudat, am bufnit în lacrimi și toată ziua de ieri a fost așa”, a povestit Adrian Nartea sâmbătă, la Tic Talk cu Oana Tache.

Dacă ai ratat prima intervenție a lui Adrian Nartea la Tic Talk cu Oana Tache, o poți revedea oricând aici.

Puțini știu că Adrian Nartea nu este cu adevărat actor, ci model. Curioasă din fire, Oana Tache l-a întrebat cum e cu modelingul și actoria.

Acum sunt actor. Într-adevăr, nu am făcut UNATC-ul. Dar ceea ce am făcut de-a lungul timpului, plecând de la a fi model, au fost spre actorie. Eu am făcut cam tot ce se putea face în actorie, înafară de UNATC. Am făcut și teatru la Școala Populară de Arte, dar mai mult m-am axat pe film pentru că mi s-a spus că am o față comercială, pentru că am făcut foarte multe reclame și de ce să mă opun destinului, nu?”, a povestit Adrian Nartea

Cea de-a doua intervenție a lui Adrian Nartea la Tic Talk cu Oana Tache se poate urmări chiar aici

 

Articole similare

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...

Interviu EXCLUSIV: Jesus Carmona – Director for Media al Parlamentului European

Alegerile europarlamentare vor avea loc între 6-9 iunie în toate țările blocului comunitar. In Roman...

Eva Timush și Adi Istrate ne-au cântat live în Breakfast-ul special prezentat de Andrei Niculae și M...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...