Confidenţialitate

Adrian Mutu, nominalizat pentru funcţia de selecţioner al naţionalei Under-21 a României

Celebrități, CoolNews
share

Membrii Comisiei Tehnice a FRF l-au nominalizat, joi, pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor al reprezentativei de tineret a României, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

Propunerea Comisiei Tehnice va fi dezbătută în cadrul şedinţei Comitetului Executiv de marţi 14 ianuarie.

Adrian Mutu are 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgheterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Târgu Mureş.

Mutu l-ar înlocui la naţionala Under-21 pe Mirel Rădoi, care a fost promovat selecţioner al naţionalei de seniori.

„Singura dată când am vorbit cu cei din Federație a fost când m-au anunțat că sunt pe listă. Sunt onorat că sunt pe acea listă, sunt bucuros. Dacă ar fi să fiu ales, eu sunt pregătit. E o mare onoare pentru mine și o mare responsabilitate. Când vine vorba de echipa națională nu trebuie să te gândești la bani, că ar fi o greșeală foarte mare. Nu te duci la națională pentru bani!

Mirel a făcut o treabă extraordinară. Eu sunt cu el la licența Pro și e un antrenor extraordinar. Sper să demonstreze tuturor că e un antrenor mare”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

Echipa Under-21 a României ocupă locul secund în preliminariile Campionatului European de tineret din 2021, turneu găzduit de Ungaria şi Slovenia. Următorul meci al echipei României va avea loc p 31 martie, acasă, contra liderului Danemarca.

Articole similare

Adrian Mutu, nominalizat pentru funcţia de selecţioner al naţionalei Under-21 a României

Membrii Comisiei Tehnice a FRF l-au nominalizat, joi, pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor a...

Gafă uriașă a Gabrielei Firea

Cei din Primăria Capitalei au încurcat serios borcanele. Într-un document oficial, ei l-au trecut...

Noul posibil antrenor al Simonei Halep a sosit în România

Belgianul Van Cleemput pare a fi alegerea Simonei Halep pentru a fi noul antrenor al sportive. Cei d...