Confidenţialitate

Adrian Eftimie si Optick lansează primul lor EP împreuna

Muzică
share

Anul 2020 incepe promitator pentru muzica electronica romaneasca. Cel mai cunoscuti DJ din tara, ce nu mai au nevoie de o prezentare prea amanuntita, initiaza impreuna labelul Double Trouble. Adrian Eftimie si Optick au o prietenie stransa de mai bine de un deceniu, ce a luat nastere la pupitru. Cei doi artisti fac mereu o atmosfera electrizanta la petreceri, ceea ce a dus la o colaborare indelungata si la rezultate uimitoare pe piata muzicala.

Odata cu infiintarea noului label, artistii lanseaza si EP-ul Primavera, ce va putea fi ascultat incepand cu 27 februarie. Acesta contine o piesa semnata de cei doi, impreuna cu un remix semnat Sllash and Doppe. Labelul Double Trouble are ca obiectiv sustinerea artistilor si a muzicii electronice romanesti si crearea unei legaturi stranse si productive cu industria muzicii electronice din afara tarii, atat prin productie, cand si prin mai multe serii de evenimente.

Drept urmare, lansarea label-ului este insotita de un turneu mult asteptat, care incepe in forta pe 13 martie cu un eveniment in care baietii, impreuna cu Sllash and

Doppe si invitatul international Roy Rosenfeld vor tine publicul cu mainile in aer toata noaptea.

Double Trouble este mai mult decat o colaborare, mai mult decat un nume de label, ci este deja un concept ce defineste prietenia dintre Adrian Eftimie si Optick, concept ce va reflecta pasiunea celor doi atat in productia muzicala, cat si in evenimentele ce nu vor ezita sa apara. Cei doi artisti functioneaza dupa sloganul: Let’s get in trouble. Then, let’s make it double!

Articole similare

Adrian Eftimie si Optick lansează primul lor EP împreuna

Anul 2020 incepe promitator pentru muzica electronica romaneasca. Cel mai cunoscuti DJ din tara, ce ...

Adrian Eftimie va mixa la Electroshock, în prima seară, pe 27 iulie

Virgin Radio Romania prezintă Electroshock, cea mai tare serie de party-uri de la malul mării. În...

Cu ce DJ ne vedem în a doua ediție de Electroshock

Virgin Radio Romania prezintă ce-a de-a doua ediție Electroshock într-un nou loc pentru distracție. ...