Adrenalina și spectacolul motorsportului au făcut furori în Piața Constituției, la Apex Speed Fest

CoolNews, NEWS
share

APEX Speed Fest, evenimentul care a captivat pasionații de motorsport de toate vârstele, a luat cu asalt Piața Constituției în perioada 02-03 septembrie, iar Virgin Radio Romania a fost partenerul media oficial.

Festivalul APEX Speed Fest a transformat Piața Constituției într-un paradis al pasionaților de mașini și drift, captivând publicul cu expoziții impresionante, show-uri spectaculoase pe circuit, oportunitatea de a experimenta un „fastest lap” alături de piloți profesioniști și multe alte activități palpitante pentru pasionații de motorsport.

Evenimentul a fost prezentat de colegul nostru, Silviu Andrei, iar Chris Hype a venit cu muzica! Imediat după apus, publicul s-a putut bucura de concerte în aer liber susținute de Alina Eremia, Delia, Grasu XXL și Gues Who!

Evenimentul a fost un adevărat regal pentru iubitorii de motorsport, oferind o platformă unică pentru a experimenta și înțelege pasiunea pentru mașini și viteză. APEX Speed Fest este la prima ediție în acest an, dar fanii evenimentului o așteaptă deja pe următoarea. Virgin Radio Romania promite să revină cu noi experiențe de neuitat pentru pasionații de motorsport în viitor.

Articole similare

Sound of Bucharest, un nou festival confirmat în 2021

2021 aduce un nou festival la București: Sound of Bucharest. Sound of Bucharest este cel de-al doile...

BUCUREȘTI: Poți să te vaccinezi din mașină. Primul centru de imunizare drive-through

Azi, în drum spre serviciu, poți și să te vaccinezi. În București s-a deschis joi dimineață primu...