Confidenţialitate

Adda, Vanotek și Alex Velea și-au ales finaliștii pentru “Magic In 5”

CoolNews
share

În perioada 10-16 februarie are loc “Magic In 5”, primul show de creație muzicală din România, care se desfășoară în ONLINE, cu transmisiune live, zilnică, timp de 8 ore.

După sute de înscrieri, cei trei lideri Magic In 5Adda, Alex Velea și Vanotek – și-au ales finalistul cu care să meargă în tabăra de creație de la Borșa. Astfel, Adda o are în echipă pe Maria Andraș din Sfântu Gheorghe, Alex Velea pe Denis Ianc din București, iar Vanotek compune o piesă pentru Stephen Moisă din Piatra Neamț.

Liderii de echipă și finaliștii petrec cinci zile la Borșa, unde o cabană a fost transformată în studiouri muzicale, în care fiecare lider compune o piesă pentru concurentul lui. Live streaming-ul se face pe canalele de socializare (Facebook & Instagram) ale artiștilor și pe Youtube, dar și pe canalele “Magic In 5”, de astăzi, 10 februarie, până pe 12 inclusiv, în intervalele orare 12-16 și 18-22. Urmând ca joi, 13 februarie, să fie filmate videoclipurile pentru piese, iar vineri să fie lansate.

Magic In 5” este singurul show creator de identitate muzicală, de unde, în doar 5 zile, câștigătorul pleacă artist complet: cu piesă proprie și videoclip, plus un premiu de 5000 euro și un contract cu Cat Music.

Mai multe detalii pe paginele show-ului:

Articole similare

Vanotek lansează single-ul "Bring Us Back" alături de Joshua Ziggy

Vanotek revine cu un nou single care se numește ”Bring Us Back” și este în colaborare cu Joshua Zigg...

ADDA lansează „Lacrimi”: "M-am inspirat din povestea nebună de dragoste pe care o am cu Cătălin"...

ADDA lansează „Lacrimi”, a opta piesă de pe „Artă, Viață și Iubire”, album ce urmează să fie disponi...

Alex Velea și Mario Fresh, aproape de prima eliminare din Asia Express

Alex Velea și Mario Fresh au fost aproape să plece în această seară din Asia Express. Aceștia au ...