Confidenţialitate

ADDA lansează „Prieteni buni”, o piesă despre un alt fel de „prieteni”

Muzică
share

ADDA lansează „Prieteni buni”, a unsprezecea piesă ce se va regăsi pe primul album al artistei, „Artă, viață și iubire”. „Prieteni buni” este un single despre un alt fel de prieteni, cei care stau deoparte, dar de care îți aduci aminte când îți îneci amarul sau te bucuri de o victorie. Atunci când cei din jur fug după visurile lor, își trăiesc viața și aleg să te ignore cauți alți „Prieteni buni”, unii care nu te critica, ci doar te ascultă.

„Când am compus piesa «Prieteni buni» făceam cunoștință cu diverse situații: unele amuzante, altele triste, iar multe dintre ele dezămăgitoare. Prietenii din această piesă sunt măștile stărilor mele. Versurile nu îndeamnă lumea la a găsi refugiu în alcool. Enjoy it responsibly”, declară ADDA.

„Prieteni buni” face parte din cele doisprezece piese pline de sensibilitate, ale căror versuri te transpun într-o călătorie a creației, ce formează albumul „Artă, viață și iubire”. Single-ul este compus de către ADDA, împreună cu Alexandra Rizea, Teodor Baghiu și Theodor Costache.

În septembrie, artista a lansat intro-ul ce anunța primul album din carieră: „Artă, Viață și Iubire”. Au urmat apoi „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată ca-n povești”, „Răsărit”, „Plâng în hohote”, „Grădina”, „Dacă”, „Lacrimi”, o piesă inspirată din povestea nebună de dragoste pe care ADDA o trăiește alături de soțul ei, „Femei”, un statement muzical dedicat femeilor, „Fals”, o piesă despre „granița fină” dintre prietenie și minciună și „Stelele”, o piesă pentru cei cu inimi frânte.

Articole similare

Samsung confirmă lansarea unui nou model de smartphone la jumătatea lui ianuarie

Anul 2021 va începe în forţă în ceea ce priveşte smartphone-urile. Cei de la The Verge spun că ev...

VUNK lansează „Du-mă mai departe”, prima piesă din acest an

VUNK a lansat oficial prima piesă de anul acesta, „Du-mă mai departe”, featuring Keed, piesă extrasă...

Lansările așteptate din 2020, confirmate pentru 2021

„Coming 2 America”, o continuare a primului film, lansat în 1988, va avea premiera internațională pe...