Confidenţialitate

Adda a declarat că i-a fost folosită ilegal imaginea în mai multe campanii pentru medicamente de slăbit: „NU ESTE NIMIC REAL”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Adda a reacționat în mediul online printr-o postare în care că mai multe campanii de publicitate pentru produse de slăbit, îi folosesc imaginea ilegal. Mai mult decât atât, aceasta sugerează că cei care au cumpărat deja produsele cu plata prin card ar putea avea „surprize neplăcute”. 

„Este extrem de grav ce se întâmplă. Sunt zeci de site-uri fantomă unde, cu poze trucate cu mine, sunt promovate niște pastile de slăbit și ceaiuri. Se folosește imaginea mea FĂRĂ ACORDUL MEU. Cu o poveste inventată cum că m-aș fi operat etc. Sunt produse care se vând foarte scump, în numele meu. Oamenii fac plata pe link-uri fantomă. Este furt și înșelăciune. Am început toate demersurile legale. Însă am vrut să vă anunț că NU ESTE NIMIC REAL! Aveți mare grijă! Multumesc celor care m-au anunțat de ceea ce se întâmplă, o parte din acele persoane, din păcate, au apucat să comande…” a scris Adda pe profilul personal de Instagram.

Se pare că artista nu ar fi singura în această situație. Teo Trandafir i-a răspuns printr-un comentariu: „Îți mulțumesc că ai postat acest mesaj! Am spus și eu, am postat, am repetat că mi se întămplâ același lucru!

 

Sursa foto: Facebook

Articole similare

După ce și-a făcut cunoscută povestea în Social Media, ADDA lansează cartea „Cele trei ADDA”...

ADDA, artista care a atins inimi prin muzica și versurile ei le face cunoscute pe Ada, Alexandra și ...

ADDA continuă călătoria muzicală cu „Du-te la ea”, cea de-a șasea piesă de pe albumul „Fata din diam...

După ce a dezvăluit publicului cel de-al doilea album din cariera sa, ce poartă numele de „Fata din ...

ARIA, Adda și Cătălin Rizea au fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...