Confidenţialitate

Actriţe cărora li s-a spus că nu sunt destul de frumoase

Celebrități, CoolNews
share

E greu de crezut că sunt femei de la Hollywood care au fost refuzate, în tinereţe, pe motivul că nu sunt destul de frumoase. Acestea au fost descurajate şi li s-a spus că „nu au faţă de actriţe”. Hai să vedem care sunt actriţele care nu au luat în seamă comentariile răutăcioase şi au mers mai departe.

Winona Ryder – „Eram în mijlocul unei audiţii, iar directorul de casting m-a oprit la jumătatea frazei spunându-mi: <<Ascultă, copile. Nu ar trebui să fii actriţă. Nu eşti destul de drăguţă. Ar trebui să te întorci de unde ai venit şi să te duci la şcoală.>>”.

Sally Field – a primit comentarii negative cu privire la aspectul său, după lansarea „Sybil”. „Oau, munca este extraordinară, dar Sally e atât de urâtă!”, îşi aminteşte actriţa.

Lea Michele – „Când aveam 15 ani, am mers cu mama mea să ne întâlnim cu un impresar, care mi-a zis: <<Trebuie să îţi faci o operaţie estetică la nas dacă vrei să lucrezi cu mine>>. Mama a spus: <<Barbra Streisand nu şi-a făcut niciodată operaţie la nas. Nici tu nu o să îţi faci!>>”

Kat Dennings – la începuturile carierei sale, impresarii i-au spus să mai slăbească, să îşi repare dantura, să se bronzeze şi să îşi vopsească părul. Dar ea nu a ascultat de nimeni şi foarte bine a făcut!

Sarah Jessica Parker – a fost criticată toata cariera sa. I s-a spus să îşi facă o operaţie la nas, iar în 2007, revista Maxim a numit-o “Unsexiest Woman Alive”.

Articole similare

Cu cât vor fi plătite protagonistele "Sex and the City" pentru că au acceptat să reia serialul

Serialul „Sex and the City” continuă cu noi episoade. Informația a apărut pe contul de Instagram al ...

„Sex and the City” continuă cu noi episoade!

Serialul „Sex and the City” continuă cu noi episoade! Informația asta a fost confirmată de Sarah Jes...

Obiceiuri urâte ale vedetelor de la Hollywood

Frumoase și perfecte pentru public, oameni normali în viața de zi cu zi. Vedetele de la Hollywood au...