Confidenţialitate

Actriţa Angelina Jolie oferă un sfat părinţilor pe perioada petrecută în izolare

Celebrități, CoolNews
share

„Nu fiţi perfecţi, dar încercaţi să fiţi sinceri„-este sfatul pe care actriţa Angelina Jolie îl oferă părinţilor pe perioada petrecută în izolare, scrie MEDIAFAX.

Mamă a şase copii, starul american a scris un articol pentru revista Time prin care încearcă să ajute părinţii în aceste vremuri dificile.

Actriţa îşi petrece timpul în izolare în locuinţa sa din Los Angeles, împreună cu copiii ei. Actorul Brad Pibtt, tatăl acestora, de care s-a separat, vine să îi viziteze regulat.

Actriţa spune că această perioadă a făcut-o să se apropie mai mult ca niciodată de familia sa, dar acest lucru nu se întâmplă în orice cămin.

Mai mult, de la debutul pandemiei, a crescut numărul cazurilor de violenţă domestică, mai ales asupra copiilor.

„Dragi părinţi, mă gândesc la voi. Îmi dau seama cât de dificil este pentru toţi să treceţi prin această perioadă”, spune actriţa.

Departe de a poza în mamă model, aceasta spune că în tinereţea sa destul de zbuciumată nu s-a gândit că ar putea fi părinte. Iar lucrul de care s-a temut mai mult a fost acela că a trebuit „să se asigure că ai săi copii sunt bine”.

„Acum, în timpul acestei pandemii, mă gândesc la toate mamele şi toţi taţii aflaţi cu copiii acasă, care speră să poată să facă totul corect, să răspundă tuturor nevoilor, rămânând calmi şi pozitivi”, a scris Jolie, adăugând că acesta este un scenariu idilic „imposibil”.

Articole similare

Angelina Jolie donație generoasă pentru 2 băieți de 6 ani

Angelina Jolie a descoperit pe internet povestea a doi copii din Londra în vârstă de 6 ani care și-a...

#GHIOZDANULLUINICULAE: 10 Lifehacks cu adidașii tăi

Astăzi ne uităm puțin în jos dar doar la încălțări în rest.. capul sus cum spun în fiecare zi! Ai un...

Lizzo are un nou mesaj pentru hateri

Lizzo a postat ieri pe contul de TikTok un video cu ea în care face sport. Cântăreața a spus că fa...