Absolut toate probele prin care a trecut Reme la #HeartRateChallenge – FOTO

CoolNews, Energia aia bună
share

Ok, cu siguranță ai auzit-o pe Andreea Remețan spunând la radio în ultimele zile că vrea și ea să se ghicească CSAUD la ea în program (16.00-19.00), însă Bogdan, Shurubel și Ionuț au zis că „domne, asta nu-i treabă pentru oricine”.

Să pui în scenă concursul CSAUD nu e ușor! Trebuie să poți să îți păstrezi calmul și pulsul să îți rămână la valori normale indiferent de situație. Așa că au hotărât băieții să o treacă pe Andreea Remețan prin mai multe provocări.

Heart Rate Challenge la Virgin Tonic

Practic, a fost vorba despre mai multe probe care îți ridică pulsul, prin care Reme a trebuit să treacă fără să sară de 120BPM.

Mai întâi, Shurubel i-a pus pe masă piciorul drept încălțat cu sandale și șosete, pentru că oricărei fashioniste îi crește pulsul când vede așa ceva. Numai că Reme n-a fost mișcată deloc de gest.

A urmat apoi Bogdan care i-a pus în picior un pantof Valentino (da, original) apoi i-a distrus în față perechea. Deși își dorea nespus de mult să-i aibă în dulap, Reme n-a fost mișcată nici de acest gest.

Nici măcar Ionuț, care a legat-o la ochi și i-a tras prin păr un aparat de tuns, n-a reușit să-i crească simțitor părul lui Reme.

Am zis ok, „hai să trecem la lucruri și mai și” și i-am adus Andreei Remețan un fitness-model bine-făcut pe care să-l pipăie pe nevăzute. Credeți că s-a întâmplat ceva? Nu, Reme a rămas rece și la asta.

Adevărata provocare

Ce a urmat a fost cel puțin „horror” pentru Reme. I-am adus mai întâi un acvariu cu doi crabi de California, am legat-o la ochi și am pus-o să bage mâna. S-a conformat, dar unul dintre crabi a reușit să o zgârie. Și s-a speriat!

Au urmat apoi alte două acvarii: unul cu șoareci, unul cu un Șarpe Regal (complet inofensiv). Moment în care Reme a spus „guys, stop! nu fac așa ceva!”. Și ne-am oprit. Dar am hotărât că Reme a fost suficient de curajoasă și merită să facă #CSAUD în Virgin Drive Time.

Cum a fost Heart Rate Challenge pentru Andreea Remețan

Articole similare

Am dat 1000 de euro la CSAUD!! Vezi aici care era sunetul pe care toată țara îl căuta

Trei săptămâni de concurs, aproape 90 de răspunsuri, un singur sunet! CSAUD a revenit pe final de an...

Cum a venit în direct răspunsul corect la CSAUD (VIDEO)

Marți, în direct la Virgin Radio Romania am primit răspunsul de 1.000 EURO pentru CSAUD. Am aflat...

S-a găsit sunetul de 1000 EURO de la CSAUD (VIDEO)

Avem un câștigător! Cu multe emoții, marți, Ramona Dumitrescu a primit în direct răspunsul pe care-l...