Confidenţialitate

Absolut toate probele prin care a trecut Reme la #HeartRateChallenge – FOTO

Bogdan și Ionuț, CoolNews
share

Ok, cu siguranță ai auzit-o pe Andreea Remețan spunând la radio în ultimele zile că vrea și ea să se ghicească CSAUD la ea în program (16.00-19.00), însă Bogdan, Shurubel și Ionuț au zis că „domne, asta nu-i treabă pentru oricine”.

Să pui în scenă concursul CSAUD nu e ușor! Trebuie să poți să îți păstrezi calmul și pulsul să îți rămână la valori normale indiferent de situație. Așa că au hotărât băieții să o treacă pe Andreea Remețan prin mai multe provocări.

Heart Rate Challenge la Virgin Tonic

Practic, a fost vorba despre mai multe probe care îți ridică pulsul, prin care Reme a trebuit să treacă fără să sară de 120BPM.

Mai întâi, Shurubel i-a pus pe masă piciorul drept încălțat cu sandale și șosete, pentru că oricărei fashioniste îi crește pulsul când vede așa ceva. Numai că Reme n-a fost mișcată deloc de gest.

A urmat apoi Bogdan care i-a pus în picior un pantof Valentino (da, original) apoi i-a distrus în față perechea. Deși își dorea nespus de mult să-i aibă în dulap, Reme n-a fost mișcată nici de acest gest.

Nici măcar Ionuț, care a legat-o la ochi și i-a tras prin păr un aparat de tuns, n-a reușit să-i crească simțitor părul lui Reme.

Am zis ok, „hai să trecem la lucruri și mai și” și i-am adus Andreei Remețan un fitness-model bine-făcut pe care să-l pipăie pe nevăzute. Credeți că s-a întâmplat ceva? Nu, Reme a rămas rece și la asta.

Adevărata provocare

Ce a urmat a fost cel puțin „horror” pentru Reme. I-am adus mai întâi un acvariu cu doi crabi de California, am legat-o la ochi și am pus-o să bage mâna. S-a conformat, dar unul dintre crabi a reușit să o zgârie. Și s-a speriat!

Au urmat apoi alte două acvarii: unul cu șoareci, unul cu un Șarpe Regal (complet inofensiv). Moment în care Reme a spus „guys, stop! nu fac așa ceva!”. Și ne-am oprit. Dar am hotărât că Reme a fost suficient de curajoasă și merită să facă #CSAUD în Virgin Drive Time.

Cum a fost Heart Rate Challenge pentru Andreea Remețan

Articole similare

Cât de conștient ești de alegerile tale în materie de fashion? (P)

Știi că Reme e fashionista de la Virgin Radio Romania și mai stii că e la curent cu toate trendurile...

Sergiu din Iași a câștigat 1000 de EURO pentru că s-a prins CSAUD la Virgin Radio Romania - VIDEO...

Sergiu din Iași și-a făcut bine lecțiile și s-a prins CSAUD la Virgin Radio Romania. El a notat t...

Mister elucidat! S-a aflat CSAUD - VIDEO

Răspunsul corect a venit vineri, în direct la Virgin Radio Romania! Așa s-a înregistrat zgomotul car...