Absolut toate probele prin care a trecut Reme la #HeartRateChallenge – FOTO

CoolNews, VirginTonic
share

Ok, cu siguranță ai auzit-o pe Andreea Remețan spunând la radio în ultimele zile că vrea și ea să se ghicească CSAUD la ea în program (16.00-19.00), însă Bogdan, Shurubel și Ionuț au zis că “domne, asta nu-i treabă pentru oricine”.

Să pui în scenă concursul CSAUD nu e ușor! Trebuie să poți să îți păstrezi calmul și pulsul să îți rămână la valori normale indiferent de situație. Așa că au hotărât băieții să o treacă pe Andreea Remețan prin mai multe provocări.

Heart Rate Challenge la Virgin Tonic

Practic, a fost vorba despre mai multe probe care îți ridică pulsul, prin care Reme a trebuit să treacă fără să sară de 120BPM.

Mai întâi, Shurubel i-a pus pe masă piciorul drept încălțat cu sandale și șosete, pentru că oricărei fashioniste îi crește pulsul când vede așa ceva. Numai că Reme n-a fost mișcată deloc de gest.

A urmat apoi Bogdan care i-a pus în picior un pantof Valentino (da, original) apoi i-a distrus în față perechea. Deși își dorea nespus de mult să-i aibă în dulap, Reme n-a fost mișcată nici de acest gest.

Nici măcar Ionuț, care a legat-o la ochi și i-a tras prin păr un aparat de tuns, n-a reușit să-i crească simțitor părul lui Reme.

Am zis ok, “hai să trecem la lucruri și mai și” și i-am adus Andreei Remețan un fitness-model bine-făcut pe care să-l pipăie pe nevăzute. Credeți că s-a întâmplat ceva? Nu, Reme a rămas rece și la asta.

Adevărata provocare

Ce a urmat a fost cel puțin “horror” pentru Reme. I-am adus mai întâi un acvariu cu doi crabi de California, am legat-o la ochi și am pus-o să bage mâna. S-a conformat, dar unul dintre crabi a reușit să o zgârie. Și s-a speriat!

Au urmat apoi alte două acvarii: unul cu șoareci, unul cu un Șarpe Regal (complet inofensiv). Moment în care Reme a spus “guys, stop! nu fac așa ceva!”. Și ne-am oprit. Dar am hotărât că Reme a fost suficient de curajoasă și merită să facă #CSAUD în Virgin Drive Time.

Cum a fost Heart Rate Challenge pentru Andreea Remețan

Articole similare

Știi câte specii mișună pe sub coroanele arborilor din pădurile virgine? - VIDEO

Azi, Reme ți-a arătat live pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania câeva dintre animalele care-și...

Așa a fost înregistrat al doilea zgomot la CSAUD - VIDEO

Zgomotul care în ultimele săptămâni a înebunit România s-a elucidat vineri dimineața, în direct la V...

A câștigat cumpărături de 1000RON la Băneasa Shopping City și i-a arătat în live Andreei Remețan ce ...

Joi a câștigat concursul lansat pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania iar azi a avut zi plină.....
X