Abonatul nu poate fi contactat. ,,Te sun eu” este noul single semnat de Ștefania. Ascultă-l aici

CoolNews, Muzică
share

Ștefania lansează noua ta piesă preferată. ,,Te sun eu” e despre recâștigarea încrederii în sine și despre asumarea propriilor dorințe. Când persoana de lângă tine e toxică, cel mai bun lucru pentru tine poate fi să spui te sun eu niciodată. Fă-ți curaj și simte vibe-ul special al piesei, te va cuceri încă de la primele acorduri. Enjoy!

Piesa a fost compusă de Theea Minculescu și Andy Horjea, care s-a ocupat și de partea de producție.

,,<<Te sun eu>> este o piesă care a fost compusă cu oameni foarte talentați, care m-au ajutat să conturez starea piesei și să dau exact emoția pe care mi-o doream. Versurile <<au curs>> foarte natural și starea piesei a luat formă de la primele acorduri.

<<Te sun eu>> este o piesă pentru toți cei care au nevoie să audă că ei sunt <<destul>> și că suntem construiți să devenim mereu o versiune mai bună a noastră, doar trebuie să ne dăm voie să fie versiunea principală, să ne punem pe primul loc.” ne spune Ștefania.

Ștefania este o artistă completă, care îmbină armonios muzica și dansul, implicându-se mereu în totalitate în fiecare aspect al creațiilor sale. Este o sursă inepuizabilă de energie, emanând vibrații pozitive către toți cei din jurul ei și trăind fiecare moment la intensitate maximă. Piesele sale sunt ca un vârtej de emoții pentru ascultători, fiind puse întotdeauna într-un show impecabil și de neuitat.

Faima muzicală a Ștefaniei a debutat acum 7 ani, când a publicat o versiune cover a piesei „Nentori” interpretată de Arilena Ara. După ce a împărtășit videoclipul pe canalul său personal de YouTube, chiar Arilena a fost uimită de talentul artistei și a decis să o promoveze. Astfel, Ștefania a hotărât să facă primii pași în lumea muzicii din România, lansând piesa „Drinking about you”, piesă care i-a adus o comunitate și mai mare de fani. 2024 se anunță plin, artista pregătindu-le fanilor săi numeroase surprize.

 

Articole similare

Ștefania și Cezar Gună te provoacă la dans cu “How I Love It”

Ștefania și Cezar Gună te invită să te lași purtat de ritmurile incendiare ale noii lor piese - "How...

„Legații”, o comedie de Iura Luncașu, s-a lansat doar pe Netflix. Smiley, Speak, Nicole Cherry și NO...

Filmul „Legații”, o comedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete, s-a lansat ...

ȘTEFANIA NE-A DAT ALARMA [DOWNLOAD]

Cu ce sunet îți place să te trezești dimineața? Cu niște bormașini? Poate niște rotopercutoare? Mași...