Abonamentele Early Bird AFTERHILLS 2019 sunt disponibile începând de astăzi

Muzică
share

Abonamentele Early Bird pentru AFTERHILLS 2019 sunt disponibile începând de astăzi, de pe site-ul festivalului: www.afterhills.com. Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii aprilie.

Vă sfătuim să profitați de cele mai bune prețuri pentru o distracție pe cinste!

AFTERHILLS este festivalul ce propune nu doar muzică, ci și o vacanță pentru toată familia. Numeroasele activități, instalațiile și atelierele de artă modernă, zonele de relaxare și un spațiu de cazare de toate stelele vor face din Dobrovăț – Iași destinația potrivită pentru un final de concediu memorabil.

„Am ajuns și la a III-a ediție AFTERHILLS și cred că în acest ritm ajungem cu bine și la ediția cu numărul 30! Vă așteptăm anul acesta cu multe surprize, o locație nouă și prietenoasă, surprinzătoare și numai bună de vacanță, plus o perioadă din an în care concediul este mai accesibil pentru toată lumea. Am ținut cont de feedback-ul tuturor participanților din anii anteriori și am reușit să punem la punct una dintre cele mai frumoase ediții AFTERHILLS!”, explică Ovidiu Biber, Co-Founder AFTERHILLS.

„Mesajele oamenilor sunt mereu o sursă de încurajare pentru noi, dar mai ales o resursă de dezvoltare și îmbunătățire. Astfel, am ajuns la AFTERHILLS 2019 cu multe schimbări menite să aducă și mai multă voie bună în plină vacanță, pentru toți cei care vor alege să se distreze cu noi. Suntem convinși că vor fi zile pline de muzică bună, zâmbete și emoții extraordinare!”, spune Alina Cojocaru, Press Officer AFTERHILLS.

AFTERHILLS 2019 aduce peste 100 de artiști naționali și internaționali

Ediția AFTERHILLS 2019 se va desfășura pe parcursul a două weekenduri, la sfârșitul lunii august: AH #dici, 23 – 25 August, este weekend-ul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM și trance, dornici să petreacă 72 de ore, alături de cei mai în vogă artiști. AH #dicinu, 30 – 1 Septembrie, este weekend-ul în care vor performa artiști și trupe live, într-o atmosferă chill, conturată de voie bună, workshop-uri și arte vizuale.

Începem în forță cu primii headlineri anunțați:
AH #dici, 23 – 25 August: Rita Ora, Don Diablo, Quintino și Sam Feldt [Live].
AH #dicinu, 30 – 1 Septembrie: Morcheeba, Faithless DJ Set și Gareth Emery.

Articole similare

S-au epuizat abonamentele la UNTOLD 2021

Peste 11.000 de abonamente UNTOLD 2021 s-au expuizat rapid, în câteva ore după ce au fost puse la vâ...

SAGA FESTIVAL: Exclusivitate anul ăsta în România cu Tiësto, Don Diablo, Alan Walker și Salvatore Ga...

După un an plin de schimbări, în care o lume întreagă a stat pe loc, oamenii se pot bucura acum de a...

Festivalul Afterhills se amână

Organizatorii festivalului Afterhills anunță amânarea evenimentului pentru anul 2021. “Am fost ob...