Confidenţialitate

A venit la birou în rochie

share

30 de grade – căldură mare, monșer! Decizi să te duci la birou în pantaloni scurți. Greșit! Ai putea să fii trimis acasă pentru că nu respecți dress codul companiei.

I s-a întâmplat lui Joey Barge, angajatul unui call center din Buckinghamshire. El a fost trimis acasă de șefi pentru că era îmbrăcat în pantaloni scurți, lucru interzis de regulamentul interior. După câteva ore, Joey s-a întors echipat conform dress codului, doar că a venit  cu o rochie roz. Dacă ele au voie cu rochie scurtă, băieții de ce nu ar putea veni în pantaloni scurți, mai ales în zilele în care îți vine să renunți de tot la haine.

Pentru Ionuț ar fi greu să încerce varianta cu rochia: ”N-aș putea să port rochițe, sincer. Nu ai protecție acolo jos, e prea multă libertate. Mie îmi place mai comunism jos acolo, reguli mai stricte.”

Joey a protestat față de codul de îmbrăcăminte „sexist” al companiei  pe Twitter, pentru care a primit multe aprecieri. Destul de multe cât să schimbe ceva la firma unde lucrează și acum să se tranforme într-un fenoment viral în toată lumea.

”A văzut și el cum e să îl fluiere muncitorii pe stradă în drum spre muncă”, a spus Shurubel.

Șefii băiatului s-au prins că trebuie să facă o schimbare, așa că au modificat regulamentul și le permit angajaților bărbați să poarte pantaloni trei sferturi, dar numai dacă sunt negri, bej sau navy.

Articole similare

A venit la birou în rochie

30 de grade - căldură mare, monșer! Decizi să te duci la birou în pantaloni scurți. Greșit! Ai putea...