Confidenţialitate

A trimis mesaje către 246 de fete ca să dea de cea pe care o place – VIDEO

CoolNews, Viral
share

Un tip din Canada a devenit celebru după ce a trimis un mail în masă către 246 de fete ca să o găsească pe fata pe care o cunoscuse într-un bar cu o noapte înainte.

Carlos Zetina a ieșit într-un bar din campusul Universității din Calgary unde a cunoscut o fată cu numele Nicole despre care a aflat că este din Olanda și că în consideră pe filozoful Nietzsche un deprimat.

La finalul serii Nicole i-a lăsat numărul de telefon lui Carlos, dar ghinion. Când a încercat să o sune a doua zi, băiatul a constatat că și-a notat greșit numărul.

Carlos s-a gândit că ar putea să o găsească pe Nicole foarte ușor, printr-un e-mail și s-a apucat de scris. El a trimis câte un mail fiecărei Nicole pe care a descoperit-o în cadrul Universității din Calgary. În total 246 de mailuri.

„Hi, this is a mass e mail to all Nicole’s [sic] if you don’t fit this description then ignore and if you are the one and just don’t want to talk to me that’s ok as well. If you name is Nicole and you’re from Holland and you think Nietzsche is depressing then text me … I’m Carlos btw I’m the guy who took you and your friend home last night.” 

„Bună, acesta este un mail în masă pentru toate cele cu numele Nicole, dacă nu te încadrezi în descriere, atunci ignoră, iar dacă ești tu aceea și nu vrei să vorbești cu mine, este în regulă. Deci, dacă numele tău este Nicole și ești din Olanda, iar pe Nietzsche îl consideri un deprimat, atunci scrie-mi. Eu sunt Carlos, băiatul care v-a dus acasă pe tine și pe prietena ta noaptea trecută.”

Mesajul lui Carlos a stârnit o mare nebunie. Câteva fete cu același nume s-au gândit să-l ajute și au creat pe facebook grupul #nicolefromlastnight, hashtag care a fost în trending și pe Twitter. 

Într-un final, a ajuns și la protagonista poveștii care nu a explicat încă dacă se va mai întâlni cu Carlos, dar a explicat că a încântat-o gestul lui.

Mesajul lui Carlos a mai avut un efect neașteptat. Unele dintre fetele cu numele de Nicole s-au întâlnit la un pub local și după ce și-au dat seama că au interese în domeniul cercetării, au decis să păstreze legătura și să colaboreze în viitor.