A murit actorul Paul Sorvino, celebru pentru rolul din „Goodfellas”

CoolNews, Filme, NEWS
share

Paul Sorvino, celebru pentru rolul din „Goodfellas”, a murit la vârsta de 83 de ani, scrie digi24.ro

Actorul a murit în luni dimineață, cu soția sa Dee Dee alături, informează TMZ. „Inimile noastre sunt frânte, nu va mai exista niciodată un alt Paul Sorvino, a fost dragostea vieții mele și unul dintre cei mai mari interpreți care au împlinit vreodată ecranul și scena,” a transmis soția actorului.

Paul a interpretat roluri în aproape 50 de filme pe parcursul unei lungi cariere la Hollywood și a devenit celebru pentru rolul mafiotului Paul Cicero în capodopera lui Martin Scorsese din 1990, „Goodfellas”.

A mai jucat rolul lui Henry Kissinger în filmul „Nixon” din 1995 și al lui Fulgencio Capulet în „Romeo + Julieta” din 1996.

Paul Sorvino și-a făcut debutul în filmul din 1970 „Where’s Poppa?” și a jucat, de asemenea, în seriale precum „Law & Order” și pe Broadway.

Sorvino s-a născut și a crescut în Brooklyn, tatăl său a fost un imigrant din Italia. Paul și-a dorit să fie cântăreț de operă înainte de a începe actoria, în timp ce studia la Academia Americană de Muzică din New York.

Paul Sorvino are 3 copii, printre care actrița Mira Sorvino, câștigătoare a unui premiu Oscar, și actorul/producătorul Michael Sorvino.

sursa foto: Shutterstock