Confidenţialitate

A-Mill, artistul român cu planuri de milioane – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

A-Mill este numele unui artist din România, în vârstă de 19 ani, care s-a remarcat în luna martie printr-o voce gravă și un feature Connect-R pentru piesa ”N-ai fost acolo”. Am fost curioși să aflăm mai multe despre noua voce din muzica românească și așa am aflat că numele A-Mill este legat de un plan de milioane. Sau de cel puțin un milon, după cum spune Amir, numele real al artistului.

”A-Mill este personajul derivat din Amir plecând de la numele meu real cu ideea că mi-am propus să ating suma de 1 milion de euro din muzică ca să pot dona jumătate din ei, de asta și A Million. Fac muzică de la vârsta de 6 ani iar acum am 19. Eu prin muzică trăiesc, cu viziunea asta am crescut de la o vârstă fragedă. Tot ce fac e legat de muzică, îmi focalizez toată energia în asta și nu pot să iau altceva in vedere”, spune A-Mill, într-un interviu pentru Virgin Radio Romania.

Piesa care l-a adus pe posturile muzicale de știri și prin emisiunile TV de divertisment este ”N-ai fost acolo”.

”Colaborarea mea cu Connect-R a apărut într-un mod destul de neașteptat, eu îl admir pe el chiar de când eram mic iar universul a făcut să ajung în aceeași sălă de fitness unde merge și el iar de acolo totul e istorie. Am fost foarte entuziasmat când am aflat că va ieși piesa și am avut așteptări mai mari, însă situația de față nu poate fii contestată de nimeni deci a trebuit să ne adaptăm”, povestește A-Mill.

Cel mai nou single lansat de A-Mill este un cover pentru o piesă Billie Eilish, despre care spune că esteprimul dintr-o serie pe care o va continua în curând pe canalul de YouTube Rappin’On Production.

A-Mill își propusese o intrare în forță pe piața muzicală, astfel încât numele lui să se transforme în ”A Million” cât mai rapid, doar că pandemia i-a dat planurile peste cap. Artistul vede însă și o parte bună în tot ce ântâmplă acum. ”Distanțarea socială a făcut ca relația dintre artist și public să devină alb-negru, astfel nu te mai poți bucura de nuanțele unei experiențe de concert live. Totuși e un moment propice pentru artiști să se foloseasca de mediul online pentru a anticipa valul ce o să vină după toată liniștea din perioada actuală”.

Articole similare

VIDEO: Connect-R lansează o piesă cu Raisa - “Mă îmbracă în cuvinte”

Connect-R lansează o piesă cu Raisa - “Mă îmbracă în cuvinte”. Raisa e o artistă în vârstă de 17 ...

Care este motivul pentru care Connect-R și Misha mai locuiesc împreună, la 4 ani de la divorț

Ștefan Mihalache (Connect-R) și Misha locuiesc încă împreună, chiar dacă au trecut 4 ani de când ace...

Connect-R: Amuly e un artist drag, un personaj extraordinar din noul val | Liza și Fereșteanu - AUDI...

Connect-R și Amuly  - "Nonșalant" s-a auzit în premieră la Virgin Radio Romania, laFere X Liza. Î...