Confidenţialitate

A-Mill, artistul român cu planuri de milioane – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

A-Mill este numele unui artist din România, în vârstă de 19 ani, care s-a remarcat în luna martie printr-o voce gravă și un feature Connect-R pentru piesa ”N-ai fost acolo”. Am fost curioși să aflăm mai multe despre noua voce din muzica românească și așa am aflat că numele A-Mill este legat de un plan de milioane. Sau de cel puțin un milon, după cum spune Amir, numele real al artistului.

”A-Mill este personajul derivat din Amir plecând de la numele meu real cu ideea că mi-am propus să ating suma de 1 milion de euro din muzică ca să pot dona jumătate din ei, de asta și A Million. Fac muzică de la vârsta de 6 ani iar acum am 19. Eu prin muzică trăiesc, cu viziunea asta am crescut de la o vârstă fragedă. Tot ce fac e legat de muzică, îmi focalizez toată energia în asta și nu pot să iau altceva in vedere”, spune A-Mill, într-un interviu pentru Virgin Radio Romania.

Piesa care l-a adus pe posturile muzicale de știri și prin emisiunile TV de divertisment este ”N-ai fost acolo”.

”Colaborarea mea cu Connect-R a apărut într-un mod destul de neașteptat, eu îl admir pe el chiar de când eram mic iar universul a făcut să ajung în aceeași sălă de fitness unde merge și el iar de acolo totul e istorie. Am fost foarte entuziasmat când am aflat că va ieși piesa și am avut așteptări mai mari, însă situația de față nu poate fii contestată de nimeni deci a trebuit să ne adaptăm”, povestește A-Mill.

Cel mai nou single lansat de A-Mill este un cover pentru o piesă Billie Eilish, despre care spune că esteprimul dintr-o serie pe care o va continua în curând pe canalul de YouTube Rappin’On Production.

A-Mill își propusese o intrare în forță pe piața muzicală, astfel încât numele lui să se transforme în ”A Million” cât mai rapid, doar că pandemia i-a dat planurile peste cap. Artistul vede însă și o parte bună în tot ce ântâmplă acum. ”Distanțarea socială a făcut ca relația dintre artist și public să devină alb-negru, astfel nu te mai poți bucura de nuanțele unei experiențe de concert live. Totuși e un moment propice pentru artiști să se foloseasca de mediul online pentru a anticipa valul ce o să vină după toată liniștea din perioada actuală”.

Articole similare

Smiley a cântat alături de Gina Pistol pe scena de la Sala Polivalentă! Peste 5000 de spectatori car...

Peste 5000 de spectatori care au cântat, au dansat și au trăit mai bine de 2 ore alături de Smiley, ...

Emilian și Connect-R lansează “UNA”, colaborarea verii

Emilian este unul dintre artiștii care au reușit să urce rapid în topurile muzicale și să ajungă la ...

DJ SAVA și Connect-R colaborează din nou și lansează „Jamaica”

După ce au lansat hituri precum „Sunshine" și „Lele Song", DJ SAVA și Connect-R colaborează din nou,...