A fost sau nu a fost Elon Musk în România? Ce s-a întâmplat cu adevărat la Bran

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

De câteva zile, toată țara fierbe. Majoritatea site-urilor și televiziunilor de știri spun că Elon Musk e în România și că a organizat o petrecere de Halloween la Bran, la care au fost invitați tot felul de vedete și oameni influenți. 

Conform unei informații apărute pe site-ul gandul.ro, sâmbătă dimineață, Elon Musk ar fi urmat să petreacă Halloweenul la castelul Bran, alături de Angelina Jolie și alți oameni influenți din zona de business.

Pentru a fi siguri că informația este reală, am sunat imediat la conducerea Castelului Bran, iar Directorul Companiei de Administrare a Domeniului Bran ne-a comunicat că spațiul este închiriat, dar nu avea nicio informație conform căreia Elon Musk ar fi în spatele acestui eveniment.

Din acel moment, noi am abandonat informația pentru că nu găseam vreo cale să o confirmăm, iar o știre care începe cu „s-ar putea”, „se pare că”, „se vorbește despre”, nu mai este o știre.

Deși majoritatea instituțiilor de presă au declarat că Elon Musk este în România, ba chiar faptul că acesta a luat masa la o stână din județul Brașov, în final, informația nu poate fi confirmată.

Luni dimineață, Libertatea a obținut confirmarea de la doi oficiali, din două instituții separate ale MAI, cum că „Elon Musk nu a intrat în România”. „Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”, a spus unul dintre ei. Fiind cetățeni americani, ambii ar fi avut nevoie, indiferent care ar fi fost calea pe care ar fi venit în România, să apară în evidența unuia dintre punctele de frontieră ale țării.

Cei doi oficiali ai Ministerului Afacerilor Interne, ambii cu poziții de coordonare, acces la informații și care au solicitat păstrarea confidențialității, fac parte din două instituții separate, care, legal, ar fi trebuit să știe de intrarea lui Elon Musk în țară, scrie libertatea.ro

Desigur, dacă vrem să păstrăm misterul, putem foarte simplu să insinuăm că cei doi și-ar fi permis să intre în țară și fără să anunțe instituțiile statului. Dar nu o să facem asta.

O petrecere extravagantă a avut loc totuși la castelul Bran. Elle Macpherson, Peter Thiel, și toți cei care au apărut în presă – chiar au fost în România și chiar au petrecut Halloween-ul la Bran. Petrecerea a fost una pe cinste din ce am văzut și noi pe instastory-urile lor, ba chiar, de ce să nu recunoaștem, ne-ar fi plăcut și nouă să fim invitați. 🙂

 

Până la urmă, a fost Elon Musk în România? Da, sau nu?

 

Nu știm. În acest moment nu există nicio dovadă. Însă ne-am bucurat și noi de meme-urile din acest weekend. 😀

 

Articole similare

Elon Musk își încearcă norocul a treia oară. Lansează - din nou - cea mai puternică rachetă din lume...

SpaceX este pregătită să lanseze al treilea test de zbor al navei spațiale Starship, racheta cea mai...

Moment emoționant: LINO a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la petrecerea de ziua sa

Recent, LINO și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni apropiați, artiști și alți oameni d...

Cum să sculptezi dovleci de Halloween: Sfaturi și idei creative pentru cei mai înfricoșători dovleci...

Halloween-ul este o sărbătoare plină de distracție și creativitate, iar sculptarea dovlecilor este u...