Confidenţialitate

A fost lansată o nouă piesă scrisă de Juice WRLD – „Already Dead”

CoolNews, Muzică
share

A fost lansată o nouă melodie de la regretatul rapper Juice WRLD – „Already Dead”. În același timp, a fost anunțată și data următorului album – Fighting Demons, care va fi publicat pe 10 decembrie 2021.

Nu era nimic mai important pentru Jarad “Juice WRLD” Higgins că atunci când lansa muzica noua pentru milioanele de fani din întreagă lume. Acesta are un catalog imens de melodii, cu multe piese noi pentru anii ce vor urma. Jarad a fost mereu sincer despre situațiile prin care a trecut, iar prin geniul sau muzical acesta își exprima sentimentele. El nu a renunțat niciodată, iar prietenii și familia i-au fost mereu alături”, a declarat mama lui Juice, Carmela Wallace.

Anteriorul material discografic, „Legends Never Die”, lansat pe 10 iulie 2020, a debutat pe primul loc în Billboard Hot 200 și a staționat pe această poziție timp de 2 săptămâni. Totodată, proiectul a oferit 5 piese care au intrat în Top 10 Billboard Hot 100.

În aprilie 2020, Carmela Wallace a înființat cu ajutorul Grade A și Interscope Records “Live Free 999 Fund”. Acest fond ajută tinerii să-și învingă propriile bătălii interioare prin intermediul iubirii, fericirii și onestității sentimentale.

Juice WRLD a fost un rapper, cântăreț și compozitor american. A fost cunoscut pentru single-urile sale “All Girls Are the Same”, “Lucid Dreams” și “Robbery”. Acesta a lansat 3 albume: “Goodbye & Good Riddance” (2018); “Death Race for Love” (2019) și “Legends Never Die” (2020). A câștigat un premiu American Music Awards pentru Favorite Male Artist-Rap/HipHop în 2020, un premiu Billboard Music Awards pentru Top New Artist în 2019, și un premiu iHeart Music Awards pentru Best Hip-Hop Album în 2020. Totodată, artistul a mai primit doua nominalizări la MTV Video Music Awards, 12 nominalizări la Billboard Music Awards și cate o nominalizare la BET Awards și BET Hip-Hop Awards.

Articole similare

Migos lansează albumul "Culture III"

"Culture III", al patrulea album de studio al trio-ului american de hip hop Migos, suprinde cu apari...

Juice WRLD și Young Thug sunt "Bad Boy"

"Bad Boy" este noua piesă de la Juice WRLD și Young Thug. Vizualul, regizat de Cole Bennett și produ...

Ce spune STING, despre moartea rapperului Juice WRLD

Sting s-a aratat ingrozit de moartea rapperului Juice WRLD, cel care a ales sa reinterpreteze in pie...