Giulia vine la Breakfast! Din 4 septembrie ai un nou sezon cu 2x chef de joacă

CoolNews
share

Cu bucurie vă anunțăm că Virgin Radio Breakfast se întoarce pe frecvențele voastre pe data de 4 septembrie, într-o nouă și revigoranta formulă.

După doi ani de prezență în matinal, Andrei Niculae aduce numeroase surprize în noul sezon, inclusiv o schimbare importantă în componența matinalului.
Acum, Giulia se alătură echipei Virgin Radio România și va fi în emisiune alături de Andrei în fiecare dimineață, de luni până vineri, între orele 6:30 și 10:00.
Giulia, cu vocea sa inconfundabilă și experiență anterioară în radio, va aduce o notă specială în emisiune. Virgin Radio Breakfast promite un sezon dinamic, plin de interacțiune cu publicul, premii zilnice, invitați de top și cea mai bună muzică, într-un format absolut revoluționar pe piața media din România.
Aceasta nu este singura schimbare din grilă. Alături de programele din timpul săptămânii – Silviu Andrei (drive time 16-19), Ramona Dumitrescu (13-16) şi Alina Chinie (19-21), în intervalul 10-13, de luni până vineri va fi prezentă Oana Tache.
Se anunță un sezon nou plin de dinamism, efervescență și bucurie pentru publicul în continuă creștere al Virgin Radio România!

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine în România

Red Bull Dance Your Style revine. Una dintre cele mai iubite competiții internaționale de dans, în c...