Giulia vine la Breakfast! Din 4 septembrie ai un nou sezon cu 2x chef de joacă

CoolNews
share

Cu bucurie vă anunțăm că Virgin Radio Breakfast se întoarce pe frecvențele voastre pe data de 4 septembrie, într-o nouă și revigoranta formulă.

După doi ani de prezență în matinal, Andrei Niculae aduce numeroase surprize în noul sezon, inclusiv o schimbare importantă în componența matinalului.
Acum, Giulia se alătură echipei Virgin Radio România și va fi în emisiune alături de Andrei în fiecare dimineață, de luni până vineri, între orele 6:30 și 10:00.
Giulia, cu vocea sa inconfundabilă și experiență anterioară în radio, va aduce o notă specială în emisiune. Virgin Radio Breakfast promite un sezon dinamic, plin de interacțiune cu publicul, premii zilnice, invitați de top și cea mai bună muzică, într-un format absolut revoluționar pe piața media din România.
Aceasta nu este singura schimbare din grilă. Alături de programele din timpul săptămânii – Silviu Andrei (drive time 16-19), Ramona Dumitrescu (13-16) şi Alina Chinie (19-21), în intervalul 10-13, de luni până vineri va fi prezentă Oana Tache.
Se anunță un sezon nou plin de dinamism, efervescență și bucurie pentru publicul în continuă creștere al Virgin Radio România!

Articole similare

Maratonul lui Niculae: Selly se pregătește să sărbătorească 5 ani de relație și urmează să lanseze u...

Cel mai lung maraton de la Virgin Radio Romania este ON AIR chiar acum! Maratonul lui Niculae - ediț...

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...