Giulia vine la Breakfast! Din 4 septembrie ai un nou sezon cu 2x chef de joacă

CoolNews
share

Cu bucurie vă anunțăm că Virgin Radio Breakfast se întoarce pe frecvențele voastre pe data de 4 septembrie, într-o nouă și revigoranta formulă.

După doi ani de prezență în matinal, Andrei Niculae aduce numeroase surprize în noul sezon, inclusiv o schimbare importantă în componența matinalului.
Acum, Giulia se alătură echipei Virgin Radio România și va fi în emisiune alături de Andrei în fiecare dimineață, de luni până vineri, între orele 6:30 și 10:00.
Giulia, cu vocea sa inconfundabilă și experiență anterioară în radio, va aduce o notă specială în emisiune. Virgin Radio Breakfast promite un sezon dinamic, plin de interacțiune cu publicul, premii zilnice, invitați de top și cea mai bună muzică, într-un format absolut revoluționar pe piața media din România.
Aceasta nu este singura schimbare din grilă. Alături de programele din timpul săptămânii – Silviu Andrei (drive time 16-19), Ramona Dumitrescu (13-16) şi Alina Chinie (19-21), în intervalul 10-13, de luni până vineri va fi prezentă Oana Tache.
Se anunță un sezon nou plin de dinamism, efervescență și bucurie pentru publicul în continuă creștere al Virgin Radio România!

Articole similare

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...

Grasu XXL, despre noua lui piesă „Tu, Mărie” și stand up comedy - VIDEO

Emoțiile au invadat studioul Virgin Radio Breakfast vineri dimineață, când Grasu XXL a vorbit despre...