SILVIU ANDREI ÎȚI PREZINTĂ TIK TOK SONG OF THE WEEK: Megan Thee Stallion – Megan’s Piano

CoolNews, Muzică
share

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube nu mai contează. E perioada Tik Tok-ului și pentru că Virgin Radio Romania le are cu muzica, Silviu Andrei îți prezintă Tik Tok Song of The Week! Discutăm împreună despre cele mai populare sunete din platformă și la începutul fiecărei săptămâni alegem piesa virală a momentului pe Tik Tok! Piesa săptămânii este Megan Thee Stallion – Megan’s Piano!

Piesa asta blană a fost lansată pe 29 octombrie, anul trecut. Deci practic nu are nici trei luni, dar are deja mai mult de 3 milioane de vizualizări pe YouTube. E o melodie scurtă, de nici două minute, dar cam tot ce vine de la Megan în ultimul timp devine hit! Ca să terminăm cu YouTube-ul și să trecem la ce ne interesează cu adevărat, mai avem doar de menționat că a strâns până acum 64k like-uri. Face parte din albumul Something For Thee Hotties pe care îl găsiți deja pe toate platformele de streaming.

Și acum să vorbim și despre ce a reușit să facă pe Tik Tok.

Piesa asta este coloana sonoră pentru peste 20 de mii de clipuri. Oamenii o folosesc ca să danseze, ca să relateze tot felul de momente badass din viața lor sau doar pentru a deveni la rândul lor virali. Nu există neapărat o rețetă pentru clipuri care să aibă această piesă ca sunet. Pur și simplu, have fun!

Megan Thee Stallion, pe numele ei real Megan Jovon Ruth Pete este o celebră cântăreață de muzică rap. Ea a devenit faimoasă în urma freestyle-urilor postate pe rețelele sociale.

Pentru ce fel de content ai folosi această piesă? Pentru clipuri în care dansezi, pentru clipuri în care imiți pe cineva, pentru morning routine sau pur și simplu pentru story-time? Scrie-ne în comentarii! Până săptămâna viitoare, rămâi cu Silviu Andrei și Tik Tok Song of The Week, doar la Virgin Radio Romania! 

Articole similare

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...