Confidenţialitate

7 fete de pe Instagram care îți vor da motivația pe care o cauți – FOTO

Celebrități, CoolNews
share

Dacă ești în acea perioadă în care îți spui că trebuie să începi să faci ceva să te simți și să arăți mai bine, dar nu găsești nimc care să te motiveze, poate ar fi timpul să îți găsești un model pe care să-l urmezi. De când cu Instagram-ul, fenomenul ăsta a căpătat o mare amploare, iar rețeaua e plină de modele urmărite de milioane de utilizatori pentru că „arată bine” și oferă sfaturi în sensul ăsta.

Am strâns 7 conturi care s-ar putea să-ți fie de folos.

@amandabisk

Amanda e australiancă și a devenit acum câțiva ani instructor de yoga. Postează pe contul ei tutoriale despre „mindfullness” și multe sfaturi de nutriție.

@nude_yogagirl

Deși numele contului face pe oricine să se gândească la asta, nu-ți imagina încă ceva vulgar. Nu-i știm numele dar știm că e urmărită de peste 600 de mii de oameni și e pură inspirație pentru ei.

@annavictoria

Anna e „all about fittness” și interacționează mult cu cei peste 1,2 miloane de utilizatori care o urmăresc. Are și un program de slăbit de 12 săptămâni și postează foarte des fotografii „before & after” ale oamenilor cu care lucrează.

@ancabucur.missfitness

Da! E româncă și, după cum o spune și numele, e „miss fitness” (titlu pe care a reușit să îl obțină de 5 ori. Cu Anca e foarte la îndemână să lucrezi dacă locuiești în București și o vei găsi mereu pe la evenimentele fitness.

Advertisement

@mistyonpointe

Un feed plin de perfecțiune. Misty e regina baletului american și e urmărită de peste 1,4 milioane de oameni.

@laviniaaioana

Despre Lavinia ai mai auzit într-un articol Virgin Radio despre 11 instagramerite pe care merită să le urmărești. Face parte din lotul național al României de Gimnastică Aerobică, tocmai a câștigat o medalie la Campionatul European, are un abdomen de invidiat și un loc călduros în recomandările noastre.

@kayla_itsines

Kayla e fata care te motivează să mai lași mâncarea și să mergi mai des la sală. Vei găsi pe contul ei o grămadă de sfaturi și exerciții. E urmărită de peste 7 milioane de utilizatori.

Articole similare

Fotografii din România, viralizate pe contul de Instagram Apple

Mai multe fotografii făcute de Cătălin Urdoi în Bucovina, în Pasul Ciumârna, au fost preluate pe con...

Operațiunea Grătarul: Unde au fost făcute cele mai spectaculoase grătare virtuale

”Operațiunea Grătarul” 2021 s-a încheiat cu un câștigător al unei super boxe portabile, anunțat în d...

Instagram anunță noi modalități de a monetiza conținutul produs pe platformă

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg a anunţat o serie de funcţii la care Instagram lucrează pentru a aju...