Confidenţialitate

„5GANG: Un altfel de Crăciun”, record național de spectatori pentru un film românesc, din ultimii 24 de ani

CoolNews, Filme
share

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun“, regizat de Matei Dima, a bătut toate recordurile de spectatori înregistrate până în prezent de un film românesc de la intrarea pe piață, din ultimii 24 de ani.

„5GANG: Un altfel de Crăciun“ este cea mai populară comedie românească, cu număr record de spectatori, din anul 1995. Filmul, lansat pe 27 decembrie, a înregistrat audienţe record în România, cu 302.491 de spectatori raportați în a treia săptămână de la premieră, când se află pe a doilea loc în box office.

Debutul regizoral al lui Matei Dima, „5GANG: Un altfel de Crăciun“ reușește să intre în top 5 box office general al anului, fiind singurul film românesc care a înregistrat acest succes. Selly și colegii de trupă demonstrează încă o dată ce înseamnă o mobilizare reală a comunităților de pe YouTube în sălile de cinema.

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun“, lansat pe 27 decembrie, a fost vizionat de 146.784 de spectatori, în primul weekend de la lansare, un număr record în cinematografia românească. 2019 a fost un an bun pentru filmele comerciale românești, același record fiind inițial depășit de comedia de „Oh, Ramona!”.

În weekend-ul lansării 5GANG a detronat „Star Wars: The Rise of Skywalker”, aflat la a doua săptămână de prezenţă în cinematografe, pe un număr de ecrane de două ori mai mare. Comedia cu vloggeri a rămas pe prima poziţie şi în a doua săptămână de la lansare.

Articole similare

5 GANG - The Movie intră de astăzi pe Netflix - VIDEO

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun“, regizat de Matei Dima, a intrat de astăzi, 27 aprilie, pe Netf...

Spike, dor de 5Gang

Spike a venit la Liza si Feresteanu in emisiune cu ocazia lansarii noului lui single, care se aude d...

5Gang - Un Altfel de Crăciun, al doilea weekend pe primul loc în box-office-ul românesc

Poate e unul dintre cele mai controversate filme intrate în cinema, ținând cont de cum s-a împărțit ...