Confidenţialitate

„5GANG: Un altfel de Crăciun”, record național de spectatori pentru un film românesc, din ultimii 24 de ani

CoolNews, Filme
share

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun“, regizat de Matei Dima, a bătut toate recordurile de spectatori înregistrate până în prezent de un film românesc de la intrarea pe piață, din ultimii 24 de ani.

„5GANG: Un altfel de Crăciun“ este cea mai populară comedie românească, cu număr record de spectatori, din anul 1995. Filmul, lansat pe 27 decembrie, a înregistrat audienţe record în România, cu 302.491 de spectatori raportați în a treia săptămână de la premieră, când se află pe a doilea loc în box office.

Debutul regizoral al lui Matei Dima, „5GANG: Un altfel de Crăciun“ reușește să intre în top 5 box office general al anului, fiind singurul film românesc care a înregistrat acest succes. Selly și colegii de trupă demonstrează încă o dată ce înseamnă o mobilizare reală a comunităților de pe YouTube în sălile de cinema.

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun“, lansat pe 27 decembrie, a fost vizionat de 146.784 de spectatori, în primul weekend de la lansare, un număr record în cinematografia românească. 2019 a fost un an bun pentru filmele comerciale românești, același record fiind inițial depășit de comedia de „Oh, Ramona!”.

În weekend-ul lansării 5GANG a detronat „Star Wars: The Rise of Skywalker”, aflat la a doua săptămână de prezenţă în cinematografe, pe un număr de ecrane de două ori mai mare. Comedia cu vloggeri a rămas pe prima poziţie şi în a doua săptămână de la lansare.

Articole similare

5GANG cântă cu Dorian Popa (VIDEO)

5GANG și Dorian Popa lansează piesa „PORSCHE”. La cât de ușor se viralizează tot ce fac pe canalele...

5 GANG - The Movie intră de astăzi pe Netflix - VIDEO

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun“, regizat de Matei Dima, a intrat de astăzi, 27 aprilie, pe Netf...

Spike, dor de 5Gang

Spike a venit la Liza si Feresteanu in emisiune cu ocazia lansarii noului lui single, care se aude d...