Confidenţialitate

5 vedete care s-au măritat cu persoanele nepotrivite – GALERIE FOTO

Celebrități, CoolNews
share

Cupidon surprinde uneori pe toată lumea, iar pe vedete le pune în situații jenante.

Unele dintre cele mai cunoscute artiste au trecut prin întâmplări cel puțin ciudate după ce s-au căsătorit cu cel pe care îl credeau sufletul pereche.

Sandra Bullock a fost șocată să afle că soțul ei, Jesse James, a înșelat-o cu mai multe femei și că se fotografiase folosind însemne naziste.

”Am fost șocată și furioasă. A fost un lucru stupid și ignorant. Rasismul și antisemitismul nu au ce căuta în viața mea. ”

Acestea fiind zise, Sandra a luat decizia de a divorța.

Mariah Carey s-a îndrăgostit de managerul Tommy Mottola când acesta era căsătorit și avea și copii. Pentru că părea partida perfectă, Mottola a divorțat și s-a însurat cu cântăreața, care curând avea să afle că statutul de femei măritată nu e deloc plăcut.

Managerul le povestea colegilor detalii din viața lor intimă, iar ca să fie sigur că artista nu îl părăsește pentru altul a angajat mai multe gărzi de corp care o urmăreau 24/7 și mergeau cu ea chiar și la toaletă.

Jennifer Lopez a fost căsătorită prima dată cu necunoscutul Ojani Noa. După divorț, bărbatul a încercat să facă ceva bani, vânzând jurnaliștilor povești din timpul relației cu artista. Aceasta l-a dat în judecată, iar Noa a primit un ordin prin care i s-a interzis să mai dezvăluie ceva din viața lor de cuplu.

Kim Kardashian a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută cu primul soț, Damon Thomas. După cei 4 ani de căsnicie, Kim a povestit că Thomas a lovit-o de mai multe ori, a obligat-o să renunțe la facultate și a încurajat-o să facă operații estetice ca să devină perfectă.

În 2004, Britney Spears s-a căsătorit cu un prieten din copilărie, Jason Alexander. Și-a dat însă repede seama că face o mare greșeală, iar după numai 55 de ore de la ceremonie, Britney a cerut divorțul.

Articole similare

Mariah Carey, acuzată de playback la parada de Ziua Recunoștinței

Mariah Carey este acuzată că a făcut playback pentru cel mai emblematic cântec al ei, în timpul para...

Jennifer Lopez este acuzată că renunță la dansatori din cauza incompatibilităților zodiacale

Oamenii iau astrologia foarte în serios, dar oare cineva ca Jennifer Lopez ar da cu adevărat afară d...

VIDEO Kim Kardashian a purtat o rochie atât de strâmtă încât nu a putut nici măcar să urce scările...

Kim Kardashian a dus angajamentul în modă la un alt nivel după ce recent, a purtat o rochie atât de ...