5 lucuri pe care ar trebui să le știi despre ruj (P)

CoolNews
share

Aproape orice femeie știe ce nuanță de ruj i se potrivește, știe să îl aplice și să il folosească în contextul potrivit. Dar iată și câteva lucruri mai puțin știute legate de acest produs cosmetic îndrăgit în toată lumea:

1. Poți evita urmele de ruj de pe un pahar dacă îți umezești ușor buzele cu limba înainte de a bea.

2. Dacă nu îți (mai) place nuanța unui ruj, nu-l arunca. Fii creativă și îmbină nuanța lui cu o altă nuanță de ruj și…vezi ce iese.

3. Dacă ți s-a rupt un ruj și vrei să-l reînvii, îl poți încălzi la flacăra unui chibrit. Când partea ruptă începe să se topească, pune-l încet în suportul său. După care este bine să îl bagi în frigider timp de 30 de minute, neacoperit.

4. Dacă vrei să fii sigură că nu îți rămân urme de ruj pe dinți, imediat după aplicare “sărută” un șervețel, iar excesul va fi înlăturat.

5. Dacă vrei ca dinții tăi să pară mai albi, poți folosi o nuanță vibrantă de roșu clasic. Aceasta îți va face atat tenul, cât și dinții să pară mai albi și, mai mult decât atât, îți oferă instant o doză de energie și încredere în tine.

Noul ruj Mark.Epic de la Avon îți aduce mai multă culoare dintr-o singură aplicare, cu 17 nuanțe uimitoare. Încearcă-l și tu!

Articole similare

Arad: Supărată că a fost părăsită, o femeie a scris mesaje cu rujul pe mașina fostului iubit (AUDIO)...

Rănită în dragoste, femeia i-a scris mai multe mesaje fostului iubit, cu rujul, pe mașină:  "Eşti un...

A fost lansat primul ruj pentru bărbați

Îngrijirea personală a ajuns la un alt nivel în România! Un producător englez a adus în țară prim...

Nuanțele de ruj preferate de vedete (P)

Vedetele de la Hollywood sunt o sursă de inspiraţie pentru fanii din toată lumea, atât în ceea ce pr...