Confidenţialitate

5 lucruri de știut înainte să apară noul sezon Game of Thrones

CoolNews, Filme
share

Ok, mai sunt doar câteva zile până când apare sezonul 7 din Game of Thrones și dacă nu ești deja pe net să citești toate zvonurile și părerile, înseamnă că nu ești suficent de obsedat de GOT.

Dar e ok și dacă ai văzut seria o singură dată și dacă citești din când în când câte ceva despre serial. Până la urmă, pentru tine scriem noi articolul ăsta.

Am strâns câteva detalii despre noul sezon (care, btw, apare duminică) și ți le vom livra aici:

Este penultimul sezon al seriei

După sezonul 7 va mai exista sezonul 8, apoi gata! Se trage cortina la HBO. Sezonul 7 va avea 7 episoade, urmând ca sezonul 8 să aibă doar 6.

 

Ed Sheeran va avea o apariție episodică

Yup! Ați auzit bine! Artistul britanic a acceptat să apară în Sezonul 7. Nu știm deocamdată ce rol va interpreta. Ah, și mai e ceva. Îl vom vedea în noul sezon GOT și pe Jim Broadbent (e câștigător al Oscarului pentru “Cel mai bun actor în rol secundar” în anul 2002)

 

Vom vedea cel mai scurt episod din toată seria

Sezonul 7 va avea episodul cu cea mai mică durată din istoria serialului. Va avea 50 de minute. Însă va exista și cel mai lung episod de până acum, cu o durată de aproape o oră și jumătate.

Până acum, cel mai lung episod a fost „The Winds of Winter”, cu durata de 69 de minute.

 

Mama Dragonilor s-ar putea să devină personaj negativ

E o teorie a fanilor care a devenit populară pe internet. Se crede că Daenerys Targaryen va avea un rol mult mai crud în noul sezon. Însă nu-i oficial.

 

Va exista o “mare bătălie”

Sau cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă chiar Mama Dragonilor. Spoiler-ul a fost dat chiar pe covorul roșu la decernarea premiilor Emmy de anul trecut, când actrița Emilia Clarke care a spus așa: “Bătălia din sezonul trecut a fost…ridicolă. Dar în sezonul următor va fi una epică.”

 

În caz că nu știai

Game of Thrones e un serial de televiziune semnat de HBO, bazat la început pe romanele scrise de George R. R. Martin în seria „Cântec de gheață și foc”. GOT prezintă o acțiune bazată pe intrigile la care iau parte membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon și Targaryen. Toate familiile vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Este considerat un serial-fenomen, apreciat pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluția acțiunii, dar și pentru decorurile spectaculoase.

GOT a fost premiat până acum cu 26 de trofee Emmy.

Doar anul trecut, Game of Thrones a câștigat 12 trofee la gala premiilor Primetime Emmy, inclusiv pentru „cel mai bun serial-dramă”, unde s-a impus pentru al doilea an consecutiv.

 

 

Articole similare

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Totul a fost ținut secret până azi

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Cherry Seaborn a născut o fetiță, a doua cu...

Ed Sheeran a câștigat procesul în care a fost acuzat de plagiat pentru melodia „Shape Of You”

Starul pop Ed Sheeran nu a comis plagiat atunci când a compus piesa de mare succes „Shape of You”, u...

J BALVIN si ED SHEERAN colaborează pentru prima dată - "Sigue" & "Forever My Love"

Atunci când două superstaruri internaționale își combină talentul și priceperea muzicală fără preced...