Confidenţialitate

5 artiste pop pe care vrei să le urmărești în 2018 – VIDEO

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Există în prezent o generație de artiști pop care se ridică din ce în ce mai rapid și populează sfera muzicală internațională cu hit-uri ce rup top-urile internaționale, strâng milioane de vizualizări pe YouTube și strâng o gălăgie de fani. Asta putem spune despre dinamica producțiilor din ultimii doi ani.

Și când spunem „generație” ne referim direct la artiștii noi și tineri care apar pe scenă și cresc peste noapte.

N-am făcut un top, ci o listă. Astea sunt recomandările noastre:

Ceva e special la fata asta, având în vedere că Andrei Niculae aproape a plâns pentru că nu a reușit să o prindă la Untold 2017 (a ajuns prea târziu). Artista daneză s-a specializat, dacă îi putem spune așa, pe un fel de electro-pop cu vibe-uri pozitive și a câștigat un loc în inimile noastre și datorită atitudinii sale.

Poate încă asociați numel cu colaborarea din 2015 împreună cu Major Lazer și DJ Snake – Lean On, însă influența ei asupra muzicii crește din ce în ce mai mult.

Dua Lipa

Un lucru e clar și nu poate fi contestat de nimeni: Dua Lipa domină! A fost cel mai prezent artist în circuitul festival-urilor din vara asta și și-a lansat albumul de debut în iunie. A rupt topurile cu piese precum „Be the One” și „New Rules” și e unul dintre artiștii care revigorează scena pop.

Tove Lo

Fata asta a intrat în atenția noastră încă din 2014 odată cu un remix Hippie Sabotage al single-ului ei „Habits (Stay High)”. A fost atât de bun încât a ajuns direct pe locul 3 în Billboard Hot 100.

Tove Lo vine din Suedia.

Banks

Deși Jillian Banks obișnuiește să treacă de granițele pop și cele ale muzicii electronice experimentale, cel mai recent album al său „The Altar” păstrează foarte bine liniile genurilor muzicale. E de ascultat.

Maggie Rogers

Cum? N-ați auzit? Tipa asta a devenit cunoscută pe internet prin 2016 după ce l-a făcut pe Pharrell Williams să plângă cu single-ul ei „Alaska”, în timpul unui curs al Universității New York, acolo unde era studentă. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe internet.

 

Articole similare

BRIT AWARDS: Dua Lipa, nominalizată la trei categorii

Dua Lipa e pe val. Cântăreața a fost nominalizată la trei categorii pentru Brit Awards. Este vorb...

EXCLUSIV: Dua Lipa: Cel mai dor îmi e de fani și sunt topită după conexiunea umană

Dua Lipa este una din acele artiste pe care pur și simplu nu ai cum să nu le placi. Imediat după ...

Miley Cyrus și Dua Lipa au lansat "Prisoner" - VIDEO

Miley Cyrus și Dua Lipa au lansat o piesă care te va surprinde în primul rând vizual. Piesa se nu...