4 piese despre care nu știai că sunt produse de David Guetta

Muzică
share

Nu încape îndoială că noua piesă a lui David Guetta “2U” face furori. Featuring-ul cu Justin Bieber a intrat direct în Bilboard Hot 100. Iar videoclipul arată bestial cu modelele Victoria’s Secret personaje principale.

Am scris despre noua colaborare a lui David Guetta aici

David Guetta a descris piesa ca o melodie romantică, spunând că ea creează emoţie şi dă energie publicului în acelaşi timp.
Însă în timp ce dăm din cap pe Justin Biber feat. David Guetta, hai să ne amintim și de câteva piese pe care Guetta și-a pus amprenta, dar pobabil nu știai.

Ariana Grande – One Last Time

Ariana Grande a reușit să strângă aproape 260 de milioane de vizualizări cu piesa asta nu e greu să-ți dai seama. Însă piesa e rezultatul unei colaborari cu David Guetta și alți patru compozitori. Au făcut o treabă bună, având în vedere că ocupă locul 11 în topurile britanice.

The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling

Când spui „…that tonight’s gonna be a good night”, te gândești instant la trupa The Black Eyed Peas, dar știai că piesa a fost scoasă din cuptor tot cu ajutorul lui David Guetta? Nu? E în regulă, ai aflat acum.  De fapt, întregul album „The E.N.D” a fost produs de Guetta.  Unde mai pui că a fost nominalizat și la categoria Albumul Anului la primiile Grammy din 2010.

Flo Rida – Club Can’t Handle Me

Da! Și piesa asta e tot o creație David Guetta. Pentru „Club Can’t Handle Me”, Guetta a ocupat rolul de co-autor și producător. La vremea ei, piesa a ocupat locul 1 în topurile din Marea Britanie.

David Guetta ft. Kelly Rowland – When Love Takes Over

Și, în fine, am păstrat ce-i mai bun pentru final. O colaborare pe care am asultat-o pe repeat luni întregi e cea dintre Guetta și Kelly Rowland. Artista a spus chiar că piesa asta a inspirat-o să urmeze un stil muzical diferit. Ea a declarat că și-a asumat un risc pentru piesa asta, dar că până la urmă s-a dovedit a fi un succes.

Articole similare

Cele mai bune piese pe care le-ai auzit în FIFA de-a lungul anilor - VIDEO

Dacă te-ai născut în anii 90' și ești băiat, sigur ai crescut așa mare cu FIFA. Jocul cu o extraordi...

Pete Davidson declară că a primit amenințări cu moartea din cauza Arianei Grande

Se pare că nu toată lumea e fericită cu povestea de dragoste dintre Pete Davidson și Ariana Grande. ...

Justin Bieber i-a făcut o surpriză logodnicei sale în fața Palatului Buckingham din Londra

Justin Bieber începe să fie din ce în ce mai romantic. Canadianul i-a cântat o serenadă lui Hailey B...
X