Confidenţialitate

4 animaţii pe care nu trebuie să le ratezi vara asta

CoolNews, Filme
share

Dacă îţi plac animaţiile, vara asta e musai să nu ratezi patru producţii noi.

Cars 3 este una dintre ele. Rulează de câteva zile, iar weekendul trecut a dominat box office-ul românesc, cu încasări de aproape 950.000 de lei.

În noul episod al seriei, legendarul Fulger McQueen încearcă să se upgradeze ca să ţină pasul cu noua generaţie de mașini de curse.

Tot vara asta nu trebuie să ratezi: The Son of Bigfoot, care îşi face intrarea în cinematografe mâine. Este despre Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul şi care descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot. Aventurile lui Adam implică multe animăluţe drăgălaşe, o corporaţie care vrea să atingă succesul şi tot felul de întâmplări ciudate.

Weekendul care vine îţi aduce animaţia Despicable me 3. Premiera este vineri, pe 30 iunie. Eşti gata pentru noile aventuri ale cuplului Gru – Lucy și ale fiicelor Margo, Edith și Agnes? Sigur că te vei întâlni din nou şi cu simpaticii Minioni.

După ce te distrezi cu cele trei animaţii de mai sus, reîncarcă-ţi bateriile pentru încă o porţie de râs. În august are premiera producţia The Emoji Movie. Animația îţi descoperă lumea secretă din propriul telefon. Afli că aplicatia de mesagerie ascunde un întreg orășel al semnelor, care luptă pentru atenția celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii.

Articole similare

Top 10 filme în box office-ul mondial din 2017

"Beauty and the Beast", noua adaptare a basmului ”Frumoasa și Bestia”, cu Emma Watson, Luke Evans, E...

5 filme numai bune de văzut weekend-ul ăsta

Weekend-ul e aici, iar un film bun s-ar putea să fie tot ce ai nevoie după o săptămână încărcată. Ui...

"The Emoji Movie", campionul weekendului trecut

”Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților” a avut cel mai mare succes în România în weekendul trecut. ...