3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le auzi

CoolNews, NEWS
share

Nepal interzice TikTok

Guvernul nepalez a hotărât interzicerea platformei de entertainment TikTok sub pretextul că aplicația perturbă „armonia socială” din Nepal. „Guvernul a decis să interzică TikTok, deoarece era necesar să reglementeze utilizarea platformei de socializare care perturba armonia socială, bunăvoința și fluxul de materiale indecente”, a declarat Ministrul de Externe din Nepaul, Saud.

Regele Charles are 2 zile de naștere

Pe 14 noiembrie e ziua Regelui Charles al III-lea. La împlinirea a 75 de ani de la nașterea sa, monarhul dezvăluie o tradiție mai puțin cunoscută – Are două zile de naștere! Una oficială și una reală! Conform tradiției,celebrarea oficială a zilei de naștere a avut loc sub forma Trooping the Colour – parada de vară, care are loc de obicei în luna iunie așa că Charles s-a aniversat inițial pe 17 iunie, iar azi, pe 14 noiembrie își sărbătorește ziua reală de naștere. Cadourile au început deja să vină – un artist cofetar l-a recreat pe Regele Charles la scara naturală, sub forma unui tort cu o înălțime de 1,78 metri și o coroană de 2.500 de cristale din zahăr, perle și diamante comestibile.

Cursurile despre celebrități au devenit din ce în ce mai populare în universitățile din SUA și Europa

Taylor Swift, unul dintre cele mai populare exemple – despre piesele ei inspirate inspirate din literatură – „Romeo și Julieta”, „Jane Eyre” și „Aventurile lui Alice în Țara Minunilor” vor fi studiați prin prisma penelului cântăreței la Universitatea din Ghent. Sau despre economie având în vedere succesul superstarului. Beyonce e și ea studiu de caz – școala franceză École Normale Supérieure (ENS) susține încă de anul trecut o serie de cursuri despre Queen B – „Beyoncé: nuanțele unei simbol”, seminariile își propun să reflecteze asupra noțiunilor de cultură și reprezentativitate.

Articole similare

3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le a...

O tură de Silent Walking face bine sănătății! OMS recomandă generației Z „silent walking”, mișca...

3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le a...

Snoopy, Țestoasele Ninja sau Kung Fu Panda la parada de Ziua Recunoștinței Snoopy, Țestoasele Nin...

3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le a...

Naționala neînvinsă România, calificată la EURO 2024. Tricolorii au învins Elveția și au terminat...