3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le auzi

CoolNews
share

România schiază pe…plastic!

În lipsă de zăpadă covoarele de plastic pe care se poate schia sunt la mare căutare în România. Îmbrăcați oricum dar cu chef de adrenalină, turiștii pasionați de sporturi de iarnă se îngrămădesc să încerce pârtiile de plastic din comuna Arcani, în apropriere de Târgu Jiu sau de la Cavnic, în Maramureș.

Pârtia artficială din Arcani are peste 340 de metri lungime și 23 lățime, iar prețurile sunt între 15 și 100 de lei (în funcție de numărul de urcări). Deasemenea, se poate schia și noaptea.

La Cavnic, pârtia artificială are 100 de metri lungime și 12 lățime, iar amatorii de senzații tari românești plătesc 50 de lei pe oră, dar au echipamentul inclus.

Nu, nu e glumă! Elon Musk lansează Grok

Elon Musk lansează un chatbot conversațional, care ar fi disponibil pentru toți abonații ”X Premium+” după ce va ieși din perioada de testare. Pe numele lui Grok este un AI modelat după Ghidul Autostopistului Galactic și va răspunde întrebărilor dar, te va și provoca să pui întrebări.

Nu te speria dacă WhatsApp îți cere adresa de e-mail

În cea mai recentă versiune beta de WhatsApp, cel puțin o parte dintre utilizatori au fost puși să-și folosească adresele personale de e-mail pentru a se autentifica în cadrul aplicației. Compania spune că că verificarea email-ului îi va ajuta pe utilizatori să-și securizeze conturile, în cazul pierderii accesului la acestea.

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...

Oana Tache, speaker la Innovative Media Seminar la Bruxelles, în Parlamentul European

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana Tache a reuşit să fac...