3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le auzi

CoolNews
share

Snoopy, Țestoasele Ninja sau Kung Fu Panda la parada de Ziua Recunoștinței

Snoopy, Țestoasele Ninja sau Kung Fu Panda sunt doar o parte dintre cele 25 de personaje reprezentate de baloane uriașe, care s-au înălțat deasupra Manhattanului  la New York, la parada de Ziua Recunoștinței. Trei milioane de oameni au ieșit pe străzi la la cea de-a 97-a ediție, evenimentul este unul dintre cele mai așteptate momente ale sărbătorilor de iarnă. Spectatorii au parcurs un traseu de 4 kilometri, s-au bucurat de concertele susținute de Cher, Jon Batiste sau de momentele artistice puse în scenă de dansatoarele The Rockettes, cea mai longevivă trupă de dans sincron din Statele Unite.

Eminem a lansat sosul pentru paste „Mom’s Spaghetti”

Nu multă lume știe că Eminem are un restaurant în Detroit numit „Mom’s Spaghetti”. Ei bine, Eminem duce anul ăsta de sărbători totul la următorul nivel – a lansat săptpmâna asta un nou sos pentru paste cu numele…tot „Mom’s Spaghetti”. Da, știm, numele produsului este o referință la celebrul  hit din 2002, ce nu știam până acum e că „Mom’s Spaghetti” se găsește în borcane de 700 de grame, are gustul unui sos lăsat peste noapte în frigider și costă 13 dolari.

Vin roboțiiiiiiiii!

Autoritățile anunță o ”invazie” AI. ”În 5-7 ani, inteligența artificială va fi prezentă în tot ce vom face” este declarația președintelui Autoritatății Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii la convenția națională a celor din această industrie. Până una-alta, Comisia Europeană pregătește un nou regulament care vizează publicitatea target-ată în campaniile electorale și care include și folosirea inteligenței artificiale.

Articole similare

Oana Tache, speaker la Innovative Media Seminar la Bruxelles, în Parlamentul European

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana Tache a reuşit să fac...

Roberta Metsola revine în România. Oana Tache va modera evenimentul dedicat tinerilor

În pregătirea alegerilor europene din 6 - 9 iunie 2024, Președinta Roberta Metsola vizitează toate s...

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...