3 date azi la #TicTalk cu Oana Tache | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le auzi

CoolNews
share

Publicatia Condé Nast Traveller plasează Bucureștiul în topul „celor mai prietenoase orașe din Europa”!

La sondajul la care au luat parte peste jumătate de milion de cititori ai revistei, Bucureștiul este inclus în primele 10 locuri cu cei mai zâmbitori și mai primitori oameni din Europa.

Printre criteriile pentru a alege cele mai prietenoase orașe, au fost luate în calcul – istoria orașului,  arhitectura, zona artistică, viața de noapte și bineînțeles, gastronomia locală.

Bucureștiul, capitala României, are un punctaj de 92,5% ca grad de satisfacție din partea turiștilor. După Siena, Italia (98,33), Cork, Irlanda (97.00, Dublin, Irlanda (95.37), Helsinki, Finlanda (95.00), Belgrad, Serbia (94.55), Malaga, Spania (94.19), San Sebastián, Spania (92.67), Dubrovnik, Croația (92.61); Ljubljana, Slovenia (92.31) situandu-se pe locul al 10-lea.

 

O româncă în celebrul ghid Michelin

Oxana Crețu, chef bucătar, născută în Basarabia și, de curând, remarcată de faimosul ghid al gastronomiei de top. Chef Oxana trăiește la Bordeaux, în Franța si de curând, a tras atenția inspectorilor Michelin, motiv pentru care aceasta a fost inclusă cu o recenzie extraordinară în faimosul Catalog. Inspectorii Michelin, cei care realizează rapoarte despre experiențele culinare și oferă stele, sunt întotdeauna anonimi. Din totalul restaurantelor cu stele Michelin, care sunt incluse în celebrul ghid, doar 6% sunt conduse de șefi bucătari femei, cu atât mai mare fiind performanța basarabencei.

 

Madonna s-a intors pe scena!

Parte din turneul Celebration Tour, show-ul Madonnei a debutat la Londra în weekend.

Mult așteptatul Celebration Tour care cuprinde cele mai mari hituri din cariera de peste patru decenii a Reginei muzicii pop. a ajuns în sfârșit în fața publicului. În Londra, Madonna are la The O2 Arena patru concerte sold-out.

Turneul starului mondial aduce cu fiecare concert atât o călătorie prin cariera Madonnei, cât și atmosfera de party care a consacrat-o!

Articole similare

3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le a...

O tură de Silent Walking face bine sănătății! OMS recomandă generației Z „silent walking”, mișca...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le a...

Snoopy, Țestoasele Ninja sau Kung Fu Panda la parada de Ziua Recunoștinței Snoopy, Țestoasele Nin...