Advertisement
Advertisement

3 date azi la #TicTalk cu Oana Tache | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le auzi

CoolNews, NEWS
share

Zbor de lux în spațiu!

Space Perspective a anunțat că urmează să lanseze și un spa de lux care va putea fi accesat la bordul navelor sale. Așa că începând cu 2024, turiștii care vor călători pe orbita Pământului vor avea parte de cele mai luxoase facilități, printre care si Space Spa, TV, Wifi și bar. Zborurile vor fi neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon pentru a proteja clima.

Google lansează noi opțiuni pentru persoanele cu dizabilități!

Google a anunțat o serie de noi opțiuni care s- ajute persoanele cu dizabilități realizarea sarcinilor zilnice precum realizarea fotografiilor, obținerea de indicații sau chiar căutarea unor informații pe internet.

Compania a adăugat în acest sens o nouă pictogramă disponibilă atât în Hărți, cât și în Căutare, pictogramă care se adaugă la lista tot mai mare de pictograme, printre care se numără cele deținute de persoane de culoare, asiatici și LGBTQ+ friendly.

Tot mai puțini români termină o facultate

Procentul tinerilor români care termină o facultatea este de doar 23,3%, aproape de două ori mai mic comparativ cu media Uniunii Europene, (41,2 %) rezultă din raportul despre monitorizarea educației, realizat de Comisia Europeană. În țara noastră, două treimi din tinerii din mediul rural nu se înscriu la facultate, în timp ce la oraș, o treime renunță la ideea studiilor superioare. Lipsa banilor sau programe educaționale neatractive sunt principalele motive pentru aceste rezultate.

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...

Oana Tache, speaker la Innovative Media Seminar la Bruxelles, în Parlamentul European

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana Tache a reuşit să fac...