Confidenţialitate

10 lucruri pe care nu le știai despre Beyonce

share

Nici că se putea să începem mai bine noul sezon Virgin Tonic! De dimineață, Bogdan, Ionuț și Shurubel i-au spus…”La mulți ani!” lui Beyonce. Vedeta face azi 36 de ani.

Am zis că nu ar fi rău să mai afli câte ceva despre ea.

1. Este îndrăgostită de matematică. ”Îmi place foarte mult când pot să ajut pe cineva la rezolvarea problemelor de matematică sau când îi explic unui puști enigmele ei. Întotdeauna am fost fascinată de cât de complicate par lucrurile și cât de simple sunt de fapt!”

2. Nu o vei vedea dansând la petreceri, așa că ai face bine să nu-i ceri acest lucru! ”Sunt prea timidă ca să dansez la petreceri, doar dacă nu cumva la eveniment sunt prezenți foarte mulți cunoscuți.”

3. Primul sărut a venit la câteva luni după ce și-a început relația cu iubitul din liceu, Lindell Locke. ”Nu a fost deloc un sărut bun, m-am concentrat așa de mult pe ce se întâmpla, încât nu m-am putut bucura de moment!”

Familie

4. Pentru Beyonce familia este cea mai importantă, așa că nu ar trebui să te surprindă să afli că își păstrează hainele pentru ca fetița ei, Blue Ivy, să le poată purta când va fi timpul.

5. Dacă nu s-ar fi apucat de cântat, Beyonce spune că s-ar fi făcut hairstylist. „Am crescut în salonul de hair styling al mamei și mi-a plăcut! Uneori mă tund singură!”

6. Beyonce are talente ascunse! „Mă descurc bine la jocurile cu ghicitori!”

În propria piele

7. Moderația este deviza vedetei. ”Mănânc orice vreau sau mai bine zis gust. Pot să comand chiar și cartofi prăjiți, dar mănânc numai doi.”

8. Beyonce s-a luptat multă vreme cu ideea că trebuie să se simtă bine în pielea ei. ”Am zile când îmi urăsc șoldurile și zile bune când mă simt bine în pielea mea!”

Un artist complet

9. Beyonce este un artist în adevăratul sens al cuvântului. ”În urmă cu câțiva ani am început să pictez portrete feminine. Am aranjat chiar și o cameră specială pentru asta!”

10. Idolul ei este Madona. ”Întotdeauna am fost un mare fan al Madonei! Ea este mai mult decât o cântăreață, este și compozitoare și dansatoare, este un adevărat creator al industriei muzicale!”

 

 

Articole similare

Flocoșenia Zilei - Papagalul care cântă ca Beyonce

Chico este un papagal în vârstă de 9 ani care locuiește la o grădina zoologică din Anglia. Papaga...

Beyonce i-a trimis flori lui Katy Perry

Katy Perry care a născut săptămâna trecută o fetiță - Daisy Bloom - și a și lansat album - Smile - e...

Beyoncé va lansa un album vizual, ''Black is King'', care va fi disponibil pe Disney +

Cântăreaţa Beyoncé va lansa un nou album vizual, intitulat "Black is King", care va deveni disponibi...