Confidenţialitate

10 lucruri pe care nu le știai despre Beyonce

share

Nici că se putea să începem mai bine noul sezon Virgin Tonic! De dimineață, Bogdan, Ionuț și Shurubel i-au spus…”La mulți ani!” lui Beyonce. Vedeta face azi 36 de ani.

Am zis că nu ar fi rău să mai afli câte ceva despre ea.

1. Este îndrăgostită de matematică. ”Îmi place foarte mult când pot să ajut pe cineva la rezolvarea problemelor de matematică sau când îi explic unui puști enigmele ei. Întotdeauna am fost fascinată de cât de complicate par lucrurile și cât de simple sunt de fapt!”

2. Nu o vei vedea dansând la petreceri, așa că ai face bine să nu-i ceri acest lucru! ”Sunt prea timidă ca să dansez la petreceri, doar dacă nu cumva la eveniment sunt prezenți foarte mulți cunoscuți.”

3. Primul sărut a venit la câteva luni după ce și-a început relația cu iubitul din liceu, Lindell Locke. ”Nu a fost deloc un sărut bun, m-am concentrat așa de mult pe ce se întâmpla, încât nu m-am putut bucura de moment!”

Familie

4. Pentru Beyonce familia este cea mai importantă, așa că nu ar trebui să te surprindă să afli că își păstrează hainele pentru ca fetița ei, Blue Ivy, să le poată purta când va fi timpul.

5. Dacă nu s-ar fi apucat de cântat, Beyonce spune că s-ar fi făcut hairstylist. „Am crescut în salonul de hair styling al mamei și mi-a plăcut! Uneori mă tund singură!”

6. Beyonce are talente ascunse! „Mă descurc bine la jocurile cu ghicitori!”

În propria piele

7. Moderația este deviza vedetei. ”Mănânc orice vreau sau mai bine zis gust. Pot să comand chiar și cartofi prăjiți, dar mănânc numai doi.”

8. Beyonce s-a luptat multă vreme cu ideea că trebuie să se simtă bine în pielea ei. ”Am zile când îmi urăsc șoldurile și zile bune când mă simt bine în pielea mea!”

Un artist complet

9. Beyonce este un artist în adevăratul sens al cuvântului. ”În urmă cu câțiva ani am început să pictez portrete feminine. Am aranjat chiar și o cameră specială pentru asta!”

10. Idolul ei este Madona. ”Întotdeauna am fost un mare fan al Madonei! Ea este mai mult decât o cântăreață, este și compozitoare și dansatoare, este un adevărat creator al industriei muzicale!”

 

 

Articole similare

A luat foc vila lui Beyonce și a lui Jay-Z

Beyonce și Jay-Z au fost la un pas să piardă într-un incendiu casa istorică, cu șase dormitoare și ș...

Beyonce scrie din nou istorie: Record de trofee

Beyonce scrie din nou istorie. Are cele mai multe trofee din istoria The Image Awards la categori...

ISTORIC: Beyonce devine femeia cu cele mai multe premii Grammy din istorie

Beyonce a devenit aseară femeia cu cele mai multe premii Grammy din istorie. Beyonce a primit ase...