1 aprilie, Ziua Păcălelilor: Vezi aici cele mai tari farse făcute de-a lungul timpului

CoolNews, NEWS
share

1 aprilie este ziua în care oamenii din întreaga lume se distrează, își folosesc imaginația și își pun creativitatea la treabă pentru a pregăti cele mai tari păcăleli. Această tradiție a fost adoptată de multe culturi și este celebrată în moduri diferite în funcție de țară și de obiceiurile locale. Iată câteva dintre cele mai tari pacaleli de 1 aprilie din întreaga lume:

  1. „Pacaleala cu stâlpii de la Turnul Eiffel” – În anul 2005, o echipă de hoți talentați a reușit să plaseze o fotografie uriașă a stâlpilor de la Turnul Eiffel pe fațada clădirii în timpul nopții. Această pacaleală a stârnit amuzamentul și uimirea locuitorilor din Paris și a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.
  1. „Căsuțele de la Westminster Bridge” – În 2016, câțiva glumeti ingenioși au acoperit căsuțele de la Westminster Bridge din Londra cu folie argintie, făcându-le să pară că au fost transformate în bucăți uriase de ciocolată. Această pacaleală a adus un zâmbet pe fețele trecătorilor și a demonstrat puterea umorului într-o lume agitată.
  2. „Pacaleala cu panda în lift” – Într-un celebru video viral din 2014, angajații unui birou din China au organizat o surpriză plăcută pentru colegii lor, plasând o persoană costumată într-un panda uriaș în liftul clădirii. Reacțiile amuzate ale celor care au intrat în lift au făcut ca această pacaleală să devină rapid un fenomen pe internet.
  3. „Deschiderea grădinii zoologice de pe acoperiș” – Într-un alt eveniment memorabil din istoria pacalelilor de 1 aprilie, o echipă de glumeti din New York a anunțat fals deschiderea unei grădini zoologice pe acoperișul clădirii Empire State Building. Cu animale de pluș și pancarte amuzante, această pacaleală a reușit să înveselească ziua multor oameni.

În concluzie, pacalelile de 1 aprilie sunt o tradiție îndrăgită în întreaga lume, care ne amintește să nu luăm lucrurile prea în serios și să apreciem umorul și creativitatea din jurul nostru. Acestea sunt doar câteva exemple de pacaleli ingenioase care au adus zâmbete pe fețele oamenilor și au demonstrat puterea bucuriei într-o lume plină de provocări.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Care este cel mai furat aliment din lume, ciocolata, brânza sau carnea de vită? (AUDIO)

Este una dintre provocările pentru ascultători, de azi, 1 aprilie, să ne spună care este adevărul. ...

Acestea sunt cele mai tari glume care s-au făcut de 1 aprilie

Ziua internațională a păcălelilor s-a lăsat cu câteva dume care s-au viralizat. Unele au fost sch...

Uite care au fost cele mai proaste glume de 1 aprilie

Internetul a fost plin ieri de aplicații făcute să te păcălească în cele mai ingenioase moduri, de g...