Confidenţialitate

Felul în care te trezești și îți începi dimineața îți influențează major întreaga zi și ce început de zi poate fi mai frumos, mai energizant și mai pozitiv dacă nu cel învăluit într-o savoare autentică și puternică de cafea cu lapte, “servită la pat” chiar de către matinalii Virgin Radio Romania?

HELL ENERGY COFFEE îți dă șansa să experimentezi cea mai originală metodă de trezire, personalizată în funcție de sortimentul de cafea pe care-l preferi: Latte, Cappuccino sau Slim Latte.

Poate ai avut o noapte “grea” și dorești un gust mai puternic de cafea, cum e cel din Energy Coffee Cappuccino, sau poate ai nevoie de o trezire suavă, cu o aroma ceva mai specială, cum e vârful de vanilie bourbon din Energy Slim Latte, sau poate ești genul direct, clasic și fără ocolișuri, care preferă un Energy Coffee Latte adevarat. Pentru fiecare avem o metoda specifica de trezire si un premiu pe masura.

Astfel, lucrurile sunt simple: tu te lași trezitul pe mână lui Bogdan, Shurubel și Ionuț, iar HELL ENERGY COFFEE te premiază cu un super premiu.

Regulamentul Concursului.

După ce alegi cine te va trezi, completează formularul de mai jos și te-ai înscris în concurs:

Esti inscris la Wake-up Call!
Cine vrei să te sune de la Virgin Radio Romania?
Bogdan
Ionut
Shurubel
În ce stil vrei să fii trezit?
Cum vreţi voi
Senzual
Chill
Haos
Acum lasă-ne câteva date ca să știm și când să te sunăm...
Care este sortimentul tău preferat de Hell Energy Coffee: Cappuccino, Latte sau Slim Latte?
În ce zi vrei să te trezim?
La ce oră vrei să te trezim? (6:30-8:30) :
<< INAPOI

Slim Latte este un produs fără conținut de zahăr dar cu conținut de lapte degresat 75%. Extractul natural de cafea combinat cu cafeină 40 mg / 100 ml oferă energia de care aveți nevoie pentru întreaga zi. Pentru o aromă deosebită s-a adăugat si un vârf de vanilie bourbon. Energy Coffee Slim Latte este îmbuteliat în doză de aluminiu reciclabilă 100% pentru a proteja mediul înconjurător.

Energy Coffee Latte cu extract natural de cafea, lapte 75%, cafeină 40 mg / 100 ml, vă oferă o dimineață perfectă de fiecare dată, datorită ingredientelor de înaltă calitate specifice produselor HELL. Energy Coffee Latte este îmbuteliat in doză de aluminiu reciclabilă 100% pentru a proteja mediul înconjurător.

 

Dacă dorești un gust mai puternic de cafea atunci alege Energy Coffee Cappuccino! Energy Coffee Cappuccino conține lapte 75%, cafeină 40 mg / 100 ml și extract de cafea naturală, fără conservanți. Energy Coffee Cappuccino este îmbuteliat in doză de aluminiu reciclabilă 100% pentru a proteja mediul înconjurător.