A venit vara ceea ce înseamnă că vine și pepenele verde ăla bun, gustos și zemos.
Și nu stiu daca is it just me sau tuturor le este greu cu tăiatul bucățelelor, fiindcă se inundă bucătăria cu zeamă de pepene, care mai e și foarte lipicioasă.
O femeie a venit cu soluția perfectă pentru a scăpa de această problemă.
Pasul 1: Tăiem o felie de lubeniță
Pasul 2: Rupem o bucată mai măricică de ață dentară
Pasul 3: Începem măcelul!
Aveți VIDEO mai jos care vă arată exact cum trebuie făcută treaba.
Să avem poftă!!!
#ThatNew – De Luni pană Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai tari bârfe, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai awesome muzică.
An easy way to slice watermelon- just be sure the floss isn’t minty! from lifehacks