How to Web aduce, în premieră în România, experți internaționali care vor vorbi despre dezvoltarea produselor digitale și growth hacking

CoolNews, Tech
share

În mai puțin de o lună, conferința How to Web aduce în premieră în București peste 50 de experți de talie internațională, specializați în creșterea de produse digitale de la zero la adevărate succese globale. Timp de două zile, 30 și 31 octombrie, speakerii vor prezenta în fața unui public internațional cele mai inspiraționale povești și cele mai bune sfaturi pentru un impact real în dezvoltarea oricărei afaceri.

La cea mai nouă ediție How to Web vor participa următorii speakeri, în premieră în România: Sean Ellis (cel care a introdus în piață termenul de „growth hacking” și a crescut afaceri precum Dropbox sau EventBrite), Michael Perry (director al Kit la Shopify), April Dunford (director general la Ambient Strategy și expert în poziționare de piață), Sean Sheppard (fondator GrowthX și GrowthX Academy) și Bob Moesta (fondator și președinte al Re-Wired Group) și mulți alții. Lista completă cu speakeri poate fi consultată pe site-ul How to Web.

Experții internaționali prezenți la How to Web vor prezenta metodologii, tactici și strategii de lucru prin care idei ca Dropbox, Revolut, Booking.com sau Shopify au crescut de la afaceri locale la business-uri globale, cu zeci sau sute de milioane de utilizatori. În centrul fiecărei idei de succes a stat însă produsul, îmbunătățirea lui și adaptarea la nevoile utilizatorilor.

Pe cele 4 scene ale How to Web, peste 1.500 de participanți vor avea acces la cele mai bune sfaturi despre cum să creezi și crești afaceri de succes, prin perspectiva unică a celor care au construit afaceri globale. Aici intervine componenta de growth hacking, metodologia care ajută o afacere să ia decizii rapide, cu impact transformativ și rezultate maxime.

Pe scenele dedicate aprofundării subiectului de creștere a afacerilor digitale vor urca speakeri ca Sean Ellis – care va discuta despre growth hacking, April Dunford – care, cu experiență în lansarea a peste 16 produse internaționale, va vorbi despre poziționarea de produs sau Sean Sheppard – antreprenor în serie, fondator GrowthX, care lucrează cu startup-uri din diverse piețe și care va adresa un concept esențial: product/market fit. Toți vin în premieră în România, ca multe alte nume de pe agendă, precum Udit Batra – responsabil de produs și interpretarea datelor la Booking.com, Dave Hogue – UX Design Lead la Google, sau Paolo Ertreo – Product Designer la Dropbox. Agenda completă a evenimentului e disponibilă pe site-ul How to Web.

Idei, sfaturi și cea mai mare competiție de startup-uri din regiune

Anul acesta, competiția Startup Spotlight, cea mai mare competiție de startup-uri din regiune, va aduce laolaltă peste 200 de startup-uri tech care vor concura pentru marele premiu: o investiție de 125.000 de euro. Totodată, valoarea totală a premiilor este de un milion de euro. Startup-urile interesate să intre în această cursă pot aplica până la 10 octombrie 2019. Cele mai promițătoare trei afaceri, care vor câștiga premiile pentru „Cel mai bun startup”, „Cel mai bun pitch” și „Premiul pentru cea mai bună inovație”, vor beneficia și de acces la conferința TechCrunch Disrupt Berlin, precum și de un stand de prezentare și șansa de a concura în competiția Startup Battlefield. Aceasta din urmă este una dintre cele mai importante conferințe de tehnologie și antreprenoriat din lume.

Nu în ultimul rând, așa cum How to Web și-a obișnuit participanții, nu va lipsi componenta de networking. Vor fi prezenți peste 1.500 participanți, peste 50 experți de talie internațională, investitori, fondatori de startup-uri, dezvoltatori de produse, marketeri, freelanceri și nu numai. Participanții la ediția 2019 a conferinței vor descoperi cele mai noi idei din tehnologie și dezvoltare de produs, dar și tendințele care vor guverna lumea în următorii ani.

Alături de echipa How to Web, mai mulți parteneri s-au alăturat pentru a face acest eveniment posibil. Este vorba despre Banca Comercială Română, Orange România, KPMG România alături de Bitdefender, UniCredit Bank, Fitbit, Tech’n Trade by METRO SYSTEMS, DLA Piper, 2Checkout, European Investment Fund, Credo Ventures, Adobe România, dar și alte companii interesate de creșterea sustenabilă a mediului de afaceri românesc.

Agenda este gata, speakerii sunt pregătiți și una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa te așteaptă să descoperi ce îți pregătește viitorul. Încă îți mai poți cumpăra bilet Early Bird de pe site-ul oficial al conferinței.

Articole similare

Grupă favorabilă pentru România în drumul către Cupa Mondială 2026

Vineri, 13 decembrie, tragerea la sorți de la Zurich a stabilit grupele preliminare pentru Campionat...

România și Bulgaria, oficial în Schengen: „Acolo unde vă este locul”

Moment istoric pentru România și Bulgaria: cele două țări vor adera complet la spațiul Schengen de l...

Ce au căutat românii cel mai des pe Google în 2024. Conduc topul căutărilor: EURO 2024, Călin George...

Călin Georgescu… luptă strânsă și cu Ciocolata Dubai: vorbim despre cele mai populare căutări pe Goo...