Confidenţialitate

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus.

Virgin Radio Romania Breakfast își propune să-ți coloreze diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se vor ocupa Veronica Trandafir și Andrei Niculae.

Andrei nu este un DJ obișnuit. E născut să fie entertainer. Când l-am întrebat despre rutina de dimineață ne-a răspuns în detaliu: „În unele dimineți sar din pat de la prima alarmă, iar în alte dimineți, am nevoie de 4-5 alarme de backup. Multă lume mă întreabă cum fac să am atât de multă energie tot timpul. Secretul meu e simplu. Mănânc dimineața un grapefruit fresh și rece. Fructele mă ajută să mă trezesc. Îmi fac o cafea cu lapte și apoi îmi iau micul dejun. Prima masă a zilei este cea mai importantă și eu mă trezesc mereu înfometat, așa că trebuie să conțină neapărat ceva consistent (neapărat ceva cu carne și cașcaval). După masă sar în duș și mă fac gata de plecare.”

Vero este cea mai bună prietenă a lui Andrei. Și cea mai bună voce feminină pe care am descoperit-o anul acesta. Dacă pe Andrei l-ai cunoscut deja (da, tipul cu râsul molipsitor pe care-l ascultai în fiecare după-amiază la Virgin Radio), o vei îndrăgi cu siguranță și pe Vero, cea mai bună prietenă a lui Andrei. „ Îmi place să îmi pun minim 5 alarme înainte de “cea oficială” la care vreau să mă trezesc. Sunt într-un fel de “idle” până îmi beau cafeaua, iar cand o savurez am mereu muzică in boxe. In timp ce mă machiez ascult cântece care au versuri super pozitive, care îmi dau o stare de bine. Nu îmi ia foarte mult să fiu gata, iar diminețile mele încep mereu într-un ritm alert.”

Virgin Radio Romania Breakfast vine cu multe surprize, concursuri, muzică bună, prieteni vechi și altele. Ascultă aici Virgin Radio Romania