Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascuns așa de bine încât ai fost de negăsit? Nu contează ce-a fost, contează ce urmează: cea mai tare joacă de-a v-ați ascunselea la care ai participat vreodată!

La Virgin Radio dăm bani cu lopata! Cine nu e gata?

Ideea este simplă: Vero & Andrei s-au ascuns undeva în…, de unde vor prezenta Virgin Radio Romania Breakfast. Cine îi găsește primul, ia și premiul de mii de euro!

Și ca să fie totul mai fun, îi vom pune la treabă: în fiecare zi, Vero & Andrei se vor supune unor provocări din care pot ieși indicii sau bani în plus la marele premiu! Tot ce ai de făcut este să fii cu urechea pe Virgin Radio Romania, să-ți notezi indiciile și să găsești locul conspirativ în care s-au ascuns Vero & Andrei. Te duci acolo, bați la ușă, intre 8 si 20, zici „Virgin Radio, da-mi banii!” și gata, te-ai ales cu premiul cel mare.

Pentru mai multe detalii, aruncă un ochi pe regulamentul oficial al campaniei!

 

Și asta nu este tot: Lidl România premiază în fiecare zi cele mai funny mesaje primite pe whatsapp. Asculți Virgin Radio Romania, prinzi întrebarea zilei, compui un mesaj funny și trimiți la 0734 666 000. Ai șansa să câștigi un voucher de cumpărături în valoare de 300 lei ❤️

 

 

Regulamentul concursului organizat în parteneriat cu LIDL e aici