În fiecare luni, ia o pauză și lasă-te inspirat.
Vă aducem un moment marca BT Talks, podcast-ul Băncii Transilvania.
În podcast-ul BT, sportivi, artiști, regizori sau – mai modern – vloggeri și creatori de conținut vorbesc despre valori, mindset, performanță și ne împărtășesc puțin din poveștile lor de viață, ca să inspire întreaga țară.
Hai să ieșim din rutină și să ne inspirăm de la cei mai buni, într-o binemeritată pauză.
În fiecare luni, așteaptă semnalul de concurs, sună la 0734.666.000, răspunde la întrebările puse de matinalii Virgin Radio Romania, Bogdan și Ionuț, și poți câștiga super premii oferite de Banca Transilvania.
Pregăte-ți căștile 🎧, ascultă podcast-ul BT și hai pe Virgin Radio România.
Alături de Andi Moisescu, gazda podcast-ului BT, a fost în această dimineață Cristian Kit Paul, co-fondatorul Brandient, probabil cea mai cunoscută agenție de branding din partea de est a Europei.
Cristian Kit Paul își vede munca „pe strada principală din fiecare oraș” din România. Este omul de creație care – împreună cu Aneta Bogdan și Mihai Bogdan – a câștigat premii importante în industria de branding și a lucrat pentru cele mai mari branduri din România.
Haideți să-l ascultăm într-un scurt fragment din podcast:
Interviul complet poate fi ascultat aici.
Tudor Giurgiu, fondatorul TIFF – Transilvania International Film Festival, a vorbit cu Andi Moisescu despre perseverență și munca în echipă.
Tudor e omul care a pus România pe harta festivalurilor de film din lume și a contribuit masiv la schimbarea standardelor industriei de evenimente de la noi din țară.
Haideți să-l ascultăm într-un scurt fragment din podcast:
Interviul complet poate fi ascultat aici.
Invitatul lui Andi Moisescu, gaza podcast-ului BT, a fost Ștefan Lucian, fondatorul Global Records.
Ștefan și-a propus să fie unul dintre cei mai buni oameni din industria muzicală. Pentru asta a decis că trebuie să ajungă în Los Angeles, acolo unde sunt cei mai mari producători și compozitori din lume.
„Ca să poți să fii cel mai tare în muzică, ai nevoie să ai acces la cea mai bună muzică”, spune el.
Acesta gândea BIG încă din copilărie. Dovada – un scurt fragment din podcast:
Interviul complet poate fi ascultat aici.
Alături de Andi Moisescu, gazda podcast-ului BT, a fost de această dată Ömer Tetik, CEO-ul Băncii Transilvania. Ömer face parte din povestea BT de 8 ani. Spune că Banca Transilvania este „o comunitate, iar cultura organizațională BT este unică.” Am aflat că a învățat mult în facultate și întotdeauna i-au plăcut provocările. Acesta e și motivul pentru care a ajuns în Romania, după ce a lucrat ca bancher în Turcia și în Rusia.
Pandemia a adus schimbări în felul în care facem banking. Datorită contextului actual, a crescut încrederea clienților în digital. „Lucrurile fară valoare adăugată o să dispară din viața de zi cu zi. Nu o să pierzi timp mergând la bancă, dar rolul bancherului ca advisor va rămâne important”, spune Ömer Tetik, CEO-ul Băncii Transilvania.
Interviul complet poate fi ascultat aici.
În podcast-ul Băncii Transilvania, BT Talks, l-am ascultat pe Selly, cel mai urmărit vlogger din România, cu aproape 3 milioane de subscribers pe canalul sau de YouTube.
Deși pare că totul vine natural pentru Selly, este vorba de un efort constant: „Clipurile «de impact » nu se întâmplă întotdeauna. Din 10 clipuri obișnuite, poate doar unul reușește să capteze public nou” – mărturisește Selly.
Interviul complet poate fi ascultat aici.
Din podcastul Băncii Transilvania am aflăm ce înseamnă să faci un festival de la Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD și Neversea. Bogdan e omul care a pus România pe harta marilor festivaluri din Europa și a restructurat complet standardele industriei de evenimente de la noi din țară. Pentru el, lucrurile au ieșit bine din prima, pentru că a plecat de la premisa „Nu se poate altfel”.
Bogdan Buta mărturisește că cel mai dificil lucru a fost lupta cu mentalitatea din România “că la noi nu se poate”.
Interviul complet poate fi ascultat aici.
La Virgin Radio Romania aflăm povesti de succes, adevărate lecții de viață, inspirație și motivație pentru fiecare dintre noi. Cu BT TALKS, podcast-ul Băncii Transilvania, descoperim împreună care este mindset-ul unor oameni cărora le iese bine ceea ce fac. Acum este rândul INNEI să ne vorbească despre muzică, pasiune și ce înseamnă să fii un artist international.
“Pentru a ajunge un artist internațional, ai nevoie de foarte multa muncă, noroc, o echipă extraordinară și de pasiune”, mărturisește INNA.
Întreg interviul poate fi ascultat aici.
La Virgin Radio Romania, „Energia aia bună” vă aduce un crâmpei dintr-o poveste de succes pentru un moment de introspecție. Vorbim despre multă muncă, lupta cu sine, disciplină și mentalitatea de a fi câștigător… și ne lăsăm inspirați de Simona Halep, invitata lui Andi Moisescu, gazda podcast-ului BT.
“În 90% dintre situații, meciul se câștigă înainte de meci”, mărturisește Simona:
Întreg interviul poate fi ascultat aici.
Continuăm descoperirile unor oameni speciali, cu povești fascinante. Vorbim despre valori și performanță, și descoperim împreună care este mindset-ul unor oameni cărora le iese bine ceea ce fac. De această dată, alături de Andi Moisescu, gazda podcast-ului BT, este Cristian Kit Paul, co-fondatorul Brandient, probabil cea mai cunoscută agenție de branding din partea de est a Europei. Cristian Kit Paul își vede munca „pe strada principală din fiecare oraș” din România. Este omul de creație care – împreună cu Aneta Bogdan și Mihai Bogdan – a câștigat premii importante în industria de branding și a lucrat pentru cele mai mari branduri din România.
Interviul complet poate fi ascultat pe site-ul bancatransilvania.ro.
Alături de Andi Moisescu, gazda podcast-ului BT, a venit și Melania Medeleanu, jurnalist cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, logoped, trainer pasionat de dicție & public speaking! „E dovedit științific că atunci când ajuți pe cineva, asta te face pe tine mai fericit. Binele, pentru mine, înseamnă să ai sens.”, mărturisește Melania Medeleanu.
Întreg interviul poate fi ascultat aici.
La Virgin Radio Romania, „Energia aia bună” vă aduce o nouă discuție din podcastul BT. Alături de Andi Moisescu, gazda podcast-ului BT, este de această dată Bogdan Marișca, pilot, dublu campion național la raliu, fondator Napoca Rally Academy – un proiect interesant despre ”safety driving”.
Conducerea defensivă,spune Bogdan Marișca,este o formă de educație și înseamnă mai mult decât stăpânirea regulilor de circulație. Cursurile de conducere defensivă sunt menite să reducă accidentele rutiere, prin anticiparea situațiilor periculoase.
“A fi echilibrat în trafic înseamnă să nu fi nici foarte nervos, nici iritat, nici foarte fericit pentru că aceste stări duc la neatenție”, atenționează Bogdan Marișca.
Interviul complet este disponibil pe site-ul BT.
La BT Talks, vorbim despre greșeli și performanță, iar alături de Andi Moisescu, gazda podcast-ului BT, este Simone Tempestini, campion mondial de raliu. Deși s-a născut în Italia, Simone se consideră un „adevărat sportiv român”. Are și cetățenie română acum, ca urmare a rezultatelor sportive.
“Când vine vorba de raliu, totul e la limită. Cel mai bun greșește cel mai puțin sau când greșește, reușește să găsească o motivație ca să fie mai bun data viitoare”, spune Simone Tempestini.
Good vibes on the house! 😎