Fii parte din echipa Virgin Radio Romania!

Virgin Radio Romania este parte din unul dintre cele mai importante grupuri media din lume. Cum  apar noi portunităţi de carieră la Virgin Radio Romania sau în grupul nostru, le vom anunţa în această pagină.

OPERATOR/EDITOR VIDEO

The world famous Virgin Radio Romania caută un nou coleg în echipa departamentului Digital.
Știi să surprinzi evenimentele în imagini ca nimeni altul, te pricepi la editat video în programele din suita Adobe, ești atent la detalii și poți respecta un deadline? Pasionat de editarea video? Atunci ești omul pe care îl căutăm pentru a arăta atmosfera de la Virgin Radio Romania!

Trimite un CV însoțit de linkuri cu filmările/editările cu care te mândrești pe adresa CARIERE@virginradio.ro!

Îți promitem o echipă alături de care să crești, un mediu care să te ajute să fii creativ, program flexibil și mai multe beneficii!


Aplică trimiţându-ne CV-ul tău la cariere(a)virginradio.ro


Vrei să fim colegi? Ne poți trimite oricând CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa cariere(a)virginradio.ro ca să te putem contacta în momentul în care apare oportunitatea unui job care să ți se potrivească.

Vrei să faci practică la Virgin Radio Romania? Poți aplica pentru a face practică în cadrul redacției noastre folosind adresa webmaster(a)virginradio.ro. Ținând cont de numărul foarte mare de solicitări pe care le primim, vor fi contactați doar cei care ne conving că își doresc să trăiască experiența Virgin Radio Romania și sunt pregătiți să învețe cât mai mult alături de noi în stagiul de practică.

X