Confidenţialitate

Fii parte din echipa Virgin Radio Romania!

Virgin Radio Romania este parte din unul dintre cele mai importante grupuri media din lume. Cum  apar noi portunităţi de carieră la Virgin Radio Romania sau în grupul nostru, le vom anunţa în această pagină.


Legal Advisor

If you are a happy person with…

• At least 5 years of experience as Legal Advisor in multinational company;
• Law study degree;
• The ability to perform a variety of legal activities in accordance with the established standards of the legal profession;
• Strong business acumen to advise the business;
• Proactive with strong multi-tasking and prioritization skills;
• Ability to advice and counsel management on legal issues;
• Good strategic and analytical skills, emotional balanced;
• Ability to act on his or her own initiative, applying good judgment. Strong theoretical and practical knowledge in civil, commercial and companies’ law and specific legislation knowledge in: protection of personal data, commercial, competition, copyright, taxation, social law, transport law, community law;
• Strong interpersonal and communication skills, ability to take good decisions based on judgment and ability to deal appropriately with the confidential information are absolutely essential;
• Fluency in written and spoken English;
….Then you are the person we are looking for…

And we offer:

• Benchmarked salary offer…because we are connected with the market;
• Medical subscription…because we care about your health;
• Bookster subscription…because we believe in cultural growth;
• Inedited benefits package…because we are creative;
• Creative and healthy environment with wonderful colleagues… because we believe a healthy environment is not merely safe but stimulating.
• Many pleasant surprises during working day – because we have the courage to break the patterns;
• Trainings …because we encourage professional development.

If you are the one, please send your CV at claudia.ion((@))europafm.ro


Vrei să fim colegi? Ne poți trimite oricând CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa cariere(a)virginradio.ro ca să te putem contacta în momentul în care apare oportunitatea unui job care să ți se potrivească.

Vrei să faci practică la Virgin Radio Romania? Poți aplica pentru a face practică în cadrul redacției noastre folosind adresa webmaster(a)virginradio.ro. Ținând cont de numărul foarte mare de solicitări pe care le primim, vor fi contactați doar cei care ne conving că își doresc să trăiască experiența Virgin Radio Romania și sunt pregătiți să învețe cât mai mult alături de noi în stagiul de practică.


Societatea prelucrează date cu caracter personal ale persoanelor care aplică pentru a fi angajate într-o funcţie în cadrul Societăţii, cu respectarea tuturor dispoziţiilor legale privind confidenţialitatea şi protecţia datelor, precum şi politicilor interne privind protecţia datelor şi asigurarea securităţii acestora (“Candidatul” sau “Candidaţii”).

Scopul acestei Notificări privind Prelucrarea Datelor (“Notificarea”) este acela de a vă face cunoscută modalitatea în care vom trata datele dumneavoastră cu caracter personal incluse de dvs. în CV-ul dvs., în orice alt document pe care ni-l transmiteţi în scopul aplicării pentru un post în Societatea noastră sau comunicate nouă în cadrul interviurilor („CV”).

Prin urmare, vă informam că, în scopul derulării procesului de recrutare pentru postul pentru care aţi aplicat şi încheierii contractului de muncă (dacă este cazul), pe parcursul procesului de recrutare Societatea prelucrează datele dumneavoastră personale cuprinse în CV, în calitate de Candidat (ex: numele şi prenumele dvs., sexul, data naşterii, adresă, stare civilă, e-mail, număr de telefon, experienţă profesională anterioară, studii, imagine – în situaţia în care CV-ul conţine poza dvs. – , alte informaţii pe care decideţi să le treceţi în CV, precum şi alte informaţii pe care vi le vom solicita pe parcursul acestui proces şi care au relevanţă pentru aprecierea compatibilităţii experienţei dvs. cu postul disponibil (toate denumite în continuare în mod colectiv „Date Personale”).

Prin furnizarea datelor de contact ale angajatorilor anteriori, sunteţi de acord cu contactarea acestora în scopul obţinerii de referinţe despre activitatea dvs. profesională.
În măsura în care nu veţi fi contactat pentru un interviu sau dacă, în urma procesului de recrutare, nu veţi fi ales pentru funcţia pentru care aţi candidat, vă vom pastra CV-ul în evidenţele noastre pentru eventuale posturi similare de care aţi putea fi interesat, dar nu mai mult de 12 luni după care vom distruge sau şterge datele din sistemele noastre.

Temeiul juridic al prelucrării Datelor dvs. Personale este consimţământul dvs. art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul UE 679/2016 şi necesitatea executării demersurilor necesare înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. 1 lit. b) teza a doua din Regulamentul UE 679/2016) (dacă aţi fost selectat ). Pentru transferul Datelor Personale către societăti din grup, temeiul juridic este interesul legitim al Societaţii (art. 6 alin. 1 lit. f) din Regulamentul UE 679/2016).

X