Fii parte din echipa Virgin Radio Romania!

Virgin Radio Romania este parte a Lagardere Active Radio, unul dintre cele mai importante grupuri media din lume. Cum  apar noi portunităţi de carieră la Virgin Radio Romania sau în grupul Lagardere Active Radio din România, le vom anunţa în această pagină.

Recepționist(ă)

Aplică trimiţându-ne CV-ul tău la cariere(a)virginradio.ro

Viitorul nostru coleg trebuie să fie o persoană deschisă, proactivă, dornică să învețe și să se dezvolte permanent, rezistentă într-un mediu competitiv și va trebui să se concentreze asupra mai multor responsabilități simultan. Trebuie să fie creativ, capabil să respecte termenele asumate și să se simtă bine atunci când lucreză în echipă.

Principalele atribuții:
– răspunde la telefon și transmite informațiile solicitate sau redirectionează apelul către persoana potrivită
– trimite corespondența prin curierul cu care compania are contract
– primește corespondența și o distrubuie către destinatari
– întâmpină persoanele din afara companiei
– asigură protocolul pentru invitați

Beneficii:
• Pachet salarial atractiv
• Oportunitatea de a lucra într-un mediu competitiv
• Abonament medical la clinică privată de renume

Vrei să fim colegi? Ne poți trimite oricând CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa cariere(a)virginradio.ro ca să te putem contacta în momentul în care apare oportunitatea unui job care să ți se potrivească.

Vrei să faci practică la Virgin Radio Romania? Poți aplica pentru a face practică în cadrul redacției noastre folosind adresa webmaster(a)virginradio.ro. Ținând cont de numărul foarte mare de solicitări pe care le primim, vor fi contactați doar cei care ne conving că își doresc să trăiască experiența Virgin Radio Romania și sunt pregătiți să învețe cât mai mult alături de noi în stagiul de practică.