Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, a descoperit rețeta clară prin care corpul poate fi transformat într-un „accelerator” de ardere a grăsimilor și o dezvăluie, alături de informații științifice, strategie nutrițională, recomandări și planuri alimentare.
Cei mai puternici „dușmani” ai siluetei vin din alimentație, dar și din câteva obiceiuri specifice de viață: „Din punct de vedere alimentar, consumul de carbohidrați, prin efect cumulativ, stopează arderea grăsimilor și încurajează crearea de rezerve și depozitele de grăsime. Din punct de vedere al obiceiurilor de viață, avem 3 componente care încurajează creșterea stratului de grăsime: stresul continuu, care generează creșterea nivelului de cortizol, sportul intens care crește nivelul inflamator la nivelul musculaturii făcând astfel ca, arderea grăsimilor să devină mult mai lentă și calitatea slabă a somnului care împiedică arderea grăsimilor printr-un mecanism compensatoriu de supraalimentare, crescând astfel predispoziția de a consuma alimente bogate in zahar.”, dezvăluie Anca Alungulesei care are soluții clare de deblocare a procesului de slăbire.
sursa foto: Shutterstock